sanırım hoparlörü çıkarırken bozduk..tam emin değilim gerçi..dun beyaz kasa aldim, taktim, bugun farkettim aynen ses cizirtili geliyor, suan sehir disindayim, eve gidince kurcalayacagim ben de, bi bakalim.
kardeşm hani haporlerin o 2tane sarı ince teli varya onu 1cm kadar hafifçe yukarı ittir tak sorun duzelır
ben kasayı komple değiştirdim yani hoparlörüde çıkarıp diğer kasaya taktım.ama arkadaşın dediğini yapıcam inş.hepsini bozmamcevabın için sağol ama hoparlorde tel yok ki.bu arada hoparlor derken ahizeden bahsediyorum ben yanlış anlaşılmasın hacı. Üstelik ben orta gövdeyi değiştirmedim. sadece ön arka kapagı değiştirdim yani. başka hiç bişeye dokunmadım bile.Galiba kapak ahize hoparlorune baskı yapıp zarar verdi. O yüzden de Berk arkadaşım da normal kapağı taktığında cızırtı devam ediyor. Teknik servis yolu gözüktü.eyvah eyvah..

benim sorun hoparlörde ahizede sorun yok .hoparlörde ewet 2 tane sarı tel var akşam eve gidince bakıcam.bakalım olucakmıberk kardesim, senin sorunun sesi disariya veren hoparlorde mi yoksa konustugumuz kisinin sesini duydugumuz ahize hoparlorunde mi, benimki ahizede ve ahizede kablo goremedim ben, belki yerinden oynamistir iyice kurcalamak lazim, bozmadan .)
usta dediğini yaptım ama şimdide ses az geliyo.kafayı yicem yaakardeşm hani haporlerin o 2tane sarı ince teli varya onu 1cm kadar hafifçe yukarı ittir tak sorun duzelır


naptın kardeş yaptırdınmı cihazı.ben elden çıkarttım başka telefon alıcam..made in china farki .) ben ebaydan aldim, daha onceleri en fazla 2 haftada gelirdi her aldigim bu bir ayda geldi, belli etti yani bi sorun oldugunu da bilemedim ben onu .)
naptın kardeş yaptırdınmı cihazı.ben elden çıkarttım başka telefon alıcam..

