E63 Flash sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

TheDarkSide

Üye
    Konu Sahibi
E63 Flash sorunu
merhaba arkadaşlar Nokia e63 ile hiçbir şekilde internet üzerinde video seyredemiyorum.Skyfire,flash lite 3(dahili bileşen arızası veriyor) ve opera mini gibi programlar denedim hiç birini çaliştiramadim.şu anda cebinden video seyredebilen varmi varsa hangi program ile seyrediyor ?

Saygılar

• Beğen
Tepkiler: eburkucu

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Skyfire yi teline yükle seyredebilirsin.ben öyle seyredebiliyorum.

sercangoksu

Üye
Skyfire eski sürümünü yükleee ondan sonra youtube programı izleyebiliosnn ;) bende sorunsuzz çalışıo

cdcdcdcd

Üye
bende de e63 var skyfire yükledim. youtube da izleyebiliyorum fakat facebookta flash yüklemesi istiyor. sorunu çözemedim.

• Beğen
Tepkiler: adnan_bey

TahaYekeler

Üye
bendede e63 var skyfire yükledim bütün flash reklamlar dahil videolar youtube izlesene facebook sorunsuz çalışıyor :)

mert_gkhn

Üye
lınk versenız bızde ındırsek

TahaYekeler

Üye
direk bunu kurdum ben kendi sitesinden vermedim linki garanti olsun buydu benim kurduğum hiçbi sıkıntı yok flash uygulamalarda

sexenalti

sexenalti

Üye
kardeş bunu indirip yükledimm

ancak düzelmedi yaff

nasıl çözücemm

TahaYekeler

Üye
hocam ben su anda nok1a e63 skyfiredan g1rm1s sek1lde yaz1yorum h1cb1 s1k1nt1 yok d1ger arkadaslardada b1 s1k1nt1 yok 1stersen telefonu nok1a serv1s1ne b1 goster :/

sexenalti

sexenalti

Üye
sky firenin sayfasına cepten girince zaten telefeonu tanıyor
dowland hazır

yükledim sorundan kurtuldum

ilgili ark tşk

aa-tolga

aa-tolga

Üye
direk bunu kurdum ben kendi sitesinden vermedim linki garanti olsun buydu benim kurduğum hiçbi sıkıntı yok flash uygulamalarda
link kırık

TheLoftOrginal

TheLoftOrginal

Üye
vtap programını kurarsanız telefonunuza, tek kelime ile tüm youtube, videoGoogle, metacafe, dailymotion ve bir çok video sitesinde aradığınız videoları bulabilir ve istediğiniz videoyu yüksek, normal veya alçak çözünürlülükte izleyebilirsiniz..

kullanıyorum,
bunun gibi bir program daha yok sanırım..
ben bayılıyorum şahsen..

ahmet_xl

Üye
teseekurler hallettim serfitika imzamalayıda burdan hallettik artık telefonla ilgili sorunum yok tesekkrler herkese............................................... :oke::oke::)

democles34

democles34

Üye
Merhabalar,

Bende e63 kullanıcısıyım. İnternet kulanımında benim tavsiyelerim.
Video için; Eski sürüm skyfree
Gazete, Makale v.b. okumak için; opera mini
Facebook içinde; Arama seçeneklerinden facebook un mobil için olan sayfası açılıyo

Ben böyle yapıyorum ve internetim sorunsuz çalışıyo. Tek sorun biraz yavaş olması onuda 3g ile çözmeyi umuyorum.

Teşekkürler,

hayaLeet34

Üye
slm

nori

nori

Üye
abim link çalışmıyor tekrar verirmisin bnde indirmek istiyorum

caylakalem

Üye
Skyfire yi teline yükle seyredebilirsin.ben öyle seyredebiliyorum.
slm arkadaslar ben nokıa e 63 yoyube de we facede klipleri izleyemiyorum werdiğiniz sitede eror veriyo başka bi site varsa werirmisniz ?

By Ali

By Ali

Üye
tskr

cesaperde

Üye
sim benimde sorunum e 63 me 8 gb hafiza kartı aldım taktım telefonda hafiza kartını gör komutu verdim fakat 1 gb sonra hafiza dolu dıyor fakat menüden kontrol ettiğimde ıle 7 gb boş dıyor Önerılerı

Esendağlı

Esendağlı

Üye
slm arkadaslar ben nokıa e 63 yoyube de we facede klipleri izleyemiyorum werdiğiniz sitede eror veriyo başka bi site varsa werirmisniz ?
Arkadaşım cihazının web browserine get.skyfire.com yaz direk skyfirenin sitesine gider sonra oradan cihazına uygun olanını yükle ve istediğin siteye(facebook,youtube vs) gir ve istediğini seyret

Takipçi Satın Al

Üst Alt