E63 Flash sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

designerozgur

Üye
linki yenilermisin
direk bunu kurdum ben kendi sitesinden vermedim linki garanti olsun buydu benim kurduğum hiçbi sıkıntı yok flash uygulamalarda

arkal

Üye
Skyfre dan girince yazılar bit kadar gözüküyor, acaba benmi yanlış birşey yaptım.

ilkarduc11

Üye
arkadaşlar bende şimdi aldım e63..ancak skyfire tele nasıl yükleniyor lütfen yardım..tşkler

çok sıkılan

Üye
yha bn sky ı yükledim ama ama bi türlü kullanamıyorum nasıl yapıcam lütfen yardım edin şimdiden tşk

engrptrk

Üye
Telefonunuzdan adresine girip skyfire'i indirebilirsiniz arkadaslar.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
vtap programını kurun rahatça videoları seyredin..

pandoma

Üye
arkadaslar bu link bozuk rapıt cvp vermıyo yardımcı olurmusunuz

youngfather

Üye
ellerine sağlık kardeş

tilki52

Üye
sgl kardes

flextasy

Üye
Link kırık !!

arakonda

arakonda

Üye
aga lin mefta

yigitefe67

yigitefe67

Üye
sky fıre hatasız çalışıyo arkadaslar

jhamzax

Üye
arkadaşlar bende e63 kulanıyorum ama dediginiz herşeyi kulandım ama olmadı bana yardımcı olacak kimseler yokmu:)

zekeriya47

Üye
slm arkadaslar bende e63 nokıa kullanıyorum eskıden skyfıre den vıdeo ve canlı tv ızleyebılıyordum sımdıyse ulkenızde skyfıre kullanıma hazır degıl dıyor yardımcı olursanız sevınırım sımdıden tesekkurler

demir67

Üye
suan skyfıre calısmıyor, sanırım bırılerı yasakladı, hatta bırılerı hacklemıs bıle olabılır, bu tarz baska program varmı, vtap kurdum ama skyfıre gıbı degıl. Tsk sımdıden yardımlarınız ıcın

begobel

Üye
link ölmüş ....

osmanalpsu

Üye
get.skyfire.com yazdım ama yükleme sayfası hata verio we soryy... yazıo

zekeriya47

Üye
slm arkadaslar ya ben skyfire yukleyemiyorum ulkenızde kullanılamamakta diyor aceba yardımcı olabilir misiniz?

diplimit

Üye
Beyler bu sayfa Türkiyede gecerli degil.Nereden yukleyebiliriz skyfire eski versiyonunu.

metin016

Üye
skyfıre ı ülkemiz desteklemiyormuş. başka önerebileceğiniz program var mıdır arkadaşlar?

Takipçi Satın Al

Üst Alt