tema içln tesekkürler yine bir kac bisey soracağım galiba en çok sorunu olan benim telefona format atınca efectler gidiyor formattan sonra aynı efectl nasıl tekrar koyabilirim arsivde varmı?varsa adı nedlr?
Birsey daha, yazılımdan sonra sesi yükseltmeme rağmen (ekolayzer dahil) kulaklıktan çok az ses çıkıyor bu sorunu nasıl halledebilirim?
Çok sorunum olduğu için kusura bakmayın eğer yardımcı olursanız sevinlrim. Şimdiden çok teşekkürler...
Üstte arkadasımızın belirttiği gibi müzik çalarda kulakta az ses geliyor.. nasıl yükseltebiliriz? Bide abi mesajlar ve cevapsızların sesini nasıl açacağız?
cevapsızlar ve mesaj uyarı balonu üzerinde çalışıyorum.evet onda bi sıkıntı çıktı.onu isterseniz elinizde bir önceki rofs3 dosyası varsa onunla flashlayın.yoksa bikaçgün idare edin.
pek müzik dinlemediğim için kulaklıkla onu farkedemedim.dinlesemde kısık sesle dinlediğim için farkedemedim.iki önceki normal belle yazılımımda varmıydı böyle bi kısık ses sorunu. artı kutudan çıkan kulaklık dışında başka bi kulaklıkla denedinizmi?bendeki kulaklıkda nokianın kulaklığı başka bi kulaklıkla deneyemiyorum.ve belle refreshin orjinal yazılımındadamı aynı sorun vardı.ona göre değerlendirme yapacağım
Abi ben yukarıda belirttigim gibi cfw nin yazı stilini cok begendim ancak dedigin gibiyse bi kac gun beklerim elbette.. Kulaklık olayına gelince bu konudaki önceki cfw de de aynı sorun vardı ses kısık geliyordu hatta yukseltip kıstıkca sesi onleyen bi yazılım varmıs gibi gozukuyor bazı leptoplarda olur kulak zarar gormemesi icin ben öyle dusunmustum ancak dun yeni guncellemeyi yükledim vede aklıma takıldı bugun orjinal surumunu yükledim vede sesin yukseldigini anladım yani kulaklıkla ilgili bir durum degil bende orjinal kulaklık kullanıyorum..
Abi dün forumda gezinirken bu bölüm dikkatimi çekti belki yardımcı olabilir.. açıklamasında kulaklık sesi kırıldıgı için yeniden başlat ve güç şeçeneklerinde ki simgeler kaldırıldı yazıyor..