E6 dlna

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cash54

cash54

Üye
    Konu Sahibi
E6 dlna
e6 bu özelliği desteklemiyor diye öğrendim bu konuda bana başka bir şekilde yardım edebilecek kimse varmı?

_ardaa

_ardaa

Üye
Nokia Play To uygulaması var onu yüklersen dlna desteğine kavuşursun.

cash54

cash54

Üye
    Konu Sahibi
evet onu da yükledim ama yükleme başarıyla yükleniyor fakat öyle bir uygulama gelmiyor

_ardaa

_ardaa

Üye
E6 desteklemiyor o zaman, E6 hava durumu wiget'ı gibi birçok şeyi desteklemiyor demek dlna desteği de yokmuş.

cash54

cash54

Üye
    Konu Sahibi
E6 desteklemiyor o zaman, E6 hava durumu wiget'ı gibi birçok şeyi desteklemiyor demek dlna desteği de yokmuş.

desteklese şaşardım zaten sağolsın ilgilendğini için

---------- Eklendi @ 12:22:56 ---------- Yazıldı @ 12:20:55 ----------

fakat şöyle bir durum var telefonum ayarlar/bağlantı da DLNA sunucu açık kapalı diye birşey de var bu ne oluyor eğer desteklemiyorsa ?

_ardaa

_ardaa

Üye
Nokia'nın öyle bir huyu var maalesef ekranı bahane edip bazı uygulamaları desteklemesini engelliyor maksat telefon satsın

---------- Eklendi @ 12:26:56 ---------- Yazıldı @ 12:24:30 ----------

desteklese şaşardım zaten sağolsın ilgilendğini için

---------- Eklendi @ 12:22:56 ---------- Yazıldı @ 12:20:55 ----------

fakat şöyle bir durum var telefonum ayarlar/bağlantı da DLNA sunucu açık kapalı diye birşey de var bu ne oluyor eğer desteklemiyorsa ?

ana ekranda widget ekle dediğin zaman DLNA sunucusu widget'ı gözüküyor mu? o söylediğin play to uygulamasıyla birlikte geliyor ama önemli olan ana uygulamanın çalışması.

cash54

cash54

Üye
    Konu Sahibi
Nokia'nın öyle bir huyu var maalesef ekranı bahane edip bazı uygulamaları desteklemesini engelliyor maksat telefon satsın

---------- Eklendi @ 12:26:56 ---------- Yazıldı @ 12:24:30 ----------

ana ekranda widget ekle dediğin zaman DLNA sunucusu widget'ı gözüküyor mu? o söylediğin play to uygulamasıyla birlikte geliyor ama önemli olan ana uygulamanın çalışması.

şimdi baktım da yok gözükmüyor öyle bir widget yok

_ardaa

_ardaa

Üye
E6 desteği yok o zaman zaten ana uygulama çıkmıyorsa diğer ek ayarları falan gözükse de işe yaramaz maalesef.

Senin için betalabsda feedback'lere baktım biri e6 da senin gibi çalışmıyor demiş, başka biri telefon dilini ingilizce yaptım çalıştı demiş yalnız bunu söyleyen 9.2011 de söylemiş yani anna'nın sorunlu olduğu zaman da, yani anna varken yükleniyormuş ama belle de herkes aynı şeyi yazmış yükleniyor fakat uygulama gözükmüyor.

cash54

cash54

Üye
    Konu Sahibi
o zman ben bi annaya dönüş yapıp öyle bi denesem mi acaba ama ihtimaller doğrultusunda hareket temek ne kadar doğru olur ki ayrıca belleden memnunum bu nokia bir işini de düzgün yapsa şaşıracam..

_ardaa

_ardaa

Üye
Evet ihtimal yani kesin değil çalışmama ihtimali de var, RDA'yı biliyor musun? eğer biliyorsan orada anna lı cihazlar da play to uygulamasını deneyebilirsin e6 da.

cash54

cash54

Üye
    Konu Sahibi
yok hocam bilmiyorum RDA yı nasıl birşey bu dediğin daha detaylı bilgi öğrenebileceğim biryer varmı ?

_ardaa

_ardaa

Üye
developer.nokia sitesinden nokia cihazlarını geliştiriciler için açmış, geliştirdikleri uygulamaları test etmeleri için.

bu adrese Firefox ile gir aşağıda remote device access butonuna bas(tabi önce developer hesabı aç) arından gelen ekranda hesabınla giriş yap sonra cihazlar gözükecek orada sağ üstte filtreleme var anna filtresini seç anna'lı e6 bul seç 45dk lığına sonra java eklentisi çalışacak kabul et çalıştır java ile e6 telefonuna bağlanacaksın java uygulamasında bulursun dosya yükleme yerini, bu arada play to anna için olanı denemen lazım sende ki muhtemelen belle versiyonudur onu da aşağıda ki linkte bulabilirsin.

http://www.maxicep.com/symbian-3-di...play-to-v10-02-2-symbian-3-signed-503905.html

Vaktim pek yok ben denerdim yoksa yapamazsan boş vaktimde denerim ben.

cash54

cash54

Üye
    Konu Sahibi
developer.nokia sitesinden nokia cihazlarını geliştiriciler için açmış, geliştirdikleri uygulamaları test etmeleri için.

bu adrese Firefox ile gir aşağıda remote device access butonuna bas(tabi önce developer hesabı aç) arından gelen ekranda hesabınla giriş yap sonra cihazlar gözükecek orada sağ üstte filtreleme var anna filtresini seç anna'lı e6 bul seç 45dk lığına sonra java eklentisi çalışacak kabul et çalıştır java ile e6 telefonuna bağlanacaksın java uygulamasında bulursun dosya yükleme yerini, bu arada play to anna için olanı denemen lazım sende ki muhtemelen belle versiyonudur onu da aşağıda ki linkte bulabilirsin.

http://www.maxicep.com/symbian-3-di...play-to-v10-02-2-symbian-3-signed-503905.html

Vaktim pek yok ben denerdim yoksa yapamazsan boş vaktimde denerim ben.

Çok sağol hocam ya ben demeye çalışacam olup olmadığı ile ilgili sana bilgi verirm yapamzsam boş vaktin olursa bakarsın yoksa önemli dğil tekrardan ilgilendğini için çok sağol.

_ardaa

_ardaa

Üye
Rica ederim yapamazsan yazarsın boş vaktim de denerim.

_ardaa

_ardaa

Üye
Java uygulaması ile cihaz geldi cihaza play to yükledin ve ekrana gelmedi mi?

cash54

cash54

Üye
    Konu Sahibi
Java uygulaması ile cihaz geldi cihaza play to yükledin ve ekrana gelmedi mi?

aynen öyle gelmedi bağlantılara baktım orada vardı dlna işte aç kapa sonra widgete de baktım orda da yoktu..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt