E6 desteklemiyor o zaman, E6 hava durumu wiget'ı gibi birçok şeyi desteklemiyor demek dlna desteği de yokmuş.
desteklese şaşardım zaten sağolsın ilgilendğini için
---------- Eklendi @ 12:22:56 ---------- Yazıldı @ 12:20:55 ----------
fakat şöyle bir durum var telefonum ayarlar/bağlantı da DLNA sunucu açık kapalı diye birşey de var bu ne oluyor eğer desteklemiyorsa ?
Nokia'nın öyle bir huyu var maalesef ekranı bahane edip bazı uygulamaları desteklemesini engelliyor maksat telefon satsın
---------- Eklendi @ 12:26:56 ---------- Yazıldı @ 12:24:30 ----------
ana ekranda widget ekle dediğin zaman DLNA sunucusu widget'ı gözüküyor mu? o söylediğin play to uygulamasıyla birlikte geliyor ama önemli olan ana uygulamanın çalışması.
developer.nokia sitesinden nokia cihazlarını geliştiriciler için açmış, geliştirdikleri uygulamaları test etmeleri için.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu adrese Firefox ile gir aşağıda remote device access butonuna bas(tabi önce developer hesabı aç) arından gelen ekranda hesabınla giriş yap sonra cihazlar gözükecek orada sağ üstte filtreleme var anna filtresini seç anna'lı e6 bul seç 45dk lığına sonra java eklentisi çalışacak kabul et çalıştır java ile e6 telefonuna bağlanacaksın java uygulamasında bulursun dosya yükleme yerini, bu arada play to anna için olanı denemen lazım sende ki muhtemelen belle versiyonudur onu da aşağıda ki linkte bulabilirsin.
http://www.maxicep.com/symbian-3-di...play-to-v10-02-2-symbian-3-signed-503905.html
Vaktim pek yok ben denerdim yoksa yapamazsan boş vaktimde denerim ben.
Rica ederim yapamazsan yazarsın boş vaktim de denerim.
Java uygulaması ile cihaz geldi cihaza play to yükledin ve ekrana gelmedi mi?