E6-00 telefonuma belle yükledim ama

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

muvahhid57

Üye
    Konu Sahibi
E6-00 telefonuma belle yükledim ama
ıraktan getirdiğim nokia e6-00 telefonuma nokia süit aracılığıyla belle sürümünü attım türkçelştirmiş olduğum telefonum ingilizceye döndü.Şimdi belle sürümünü türkçe olarak kullanmak istiyorum.Navifirm indirdim fakat içerisinde telefonumun product coduna göre türkçe dil bulamadım yada ben beceremedim.Nasıl yapmam gerektiğini tarif edermisiniz yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Telefonumun *#000# yaptığımda çıkanlar bunlar.

Software version: 111.130.0625
Custom version : 111.130.0625.C04.02
product code: 0588990
Model: E6-00

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Sorun olmaz turkce olarak herhangi bir product kodunu indirip flash atabilirsin.

Forumdada var modifiye bolumunde

muvahhid57

Üye
    Konu Sahibi
Sorun olmaz turkce olarak herhangi bir product kodunu indirip flash atabilirsin.

Forumdada var modifiye bolumunde

kurtuluş denedim navifirm ve phoneix prıgramlarıda var bende navifirmle software versiyonuma uygun turkey silver flashını indirdim.Sonra phoneixle flash atmaya çalıştım ama hata verdi.Konuyu burdan takip ediyorum lütfen buradan anlatabilirmisin tşk

muvahhid57

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu death flashla flasladım :).Kaya77 arkadaşın downgrade dosyasını indirip telefona flash attım anlatmasına göre olması gereken telefonun anna versiyonuna dönmesiydi fakat telefon sadece titriyor ve açılmıuyordu.Tamam dedim ilk flashta telefonu yedik sonra tekrar death flasha telefonu navifirmden indirdiğim ve daha önce hata aldığım flash dosyasıyla flasladım ve evet hamd olsun türkçe belle tamam oldu.Benim gibi sıkıntı yaşayan kardeşler için yazdım kolay gelsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt