E6-00 belle refresh ten Anna sürümüne düşürme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

muvahhid57

Üye
    Konu Sahibi
E6-00 belle refresh ten Anna sürümüne düşürme
Selamun Aleykum telefonumda belle refresh var Anne versiyonuna düşürmek istiyorum ama malesef hata alıyorum.Konuda anlatılanlar belle sürümünde oluyor fakat refresh le bu durum ortadan kalkmış.Bu sorunun çözümü hakkında bilgisi olan bir kardeşim yardımcı olursa çok memnun olurum.Alemlerin Rabbına Emanet olun..

smh60

smh60

Üye
Neden Anna ya dönüyorsunki bence çok yanlış yaparsın

muvahhid57

Üye
    Konu Sahibi
Malesef tel dokunmatiğinde bazı sorunlar var bazı fonksiyonlara ulaşamıyorum bu sebebten Annaya dönmek istyorum.Anna sürümünde bu fonsiyonların dokunma tuşları değişik yerlerde olduğu için bu sürüme düşürmek istiyorum yoksa belle refresh sürümünden çok memnundum.İlgine teşekkür ederim

smh60

smh60

Üye
KARDEŞİM dokunmatikle anna belle ilgisi yok

bayon

Üye
KARDEŞİM dokunmatikle anna belle ilgisi yok

yanlış anlamışsın bi daha oku

- - - Eklendi - - -

kardeş Ben yardımcı olabilirim özelden mesaj gönder uygun olunca teamvier ile halledelim

PRHACKX

PRHACKX

Üye
Downgrade yapmak istersen bunu telefon tamircileri güvenli şekilde halleder veya Phoenix Programı ve telefonun *0000# yapıp RM sürümüne bakıp Firmware'ünü aratıp, indirip halledebilirsin ama tavsiyem "telefon tamircileri"...

blackcemre

Üye
Benim telde e7 belle refresh'ten annaya dönmüşütüm

muvahhid57

Üye
    Konu Sahibi
Alakanız için teşekkür ederim hallettim kamera driveri çakışıyormuş driveri kaldırdım sonra fals attım sorun çözüldü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt