E460 brick yardım

Sponsorlu Bağlantılar

sedat76

Üye
    Konu Sahibi
E460 brick yardım
arkadaslar teli dun mgyun.com dan indirdigim apk ile rootladm basarılı da oldu fakat bugun teli yeniden başllattıgımdan sonra açılmadı lg logosunun altında securrity error deyip kapanıyor yardımlarınızı bekliyorm ne yapacağımı bilmiyorm

ishak388

ishak388

Üye
şuan benim xperia da brick durumda fakat xperialar 3 gün içinde onarıyor,servise ver lg hakkında pek bilgim yok

sedat76

Üye
    Konu Sahibi
rootlu alırlarmı acaba

ishak388

ishak388

Üye
rootlu alırlarmı acaba
ücret talep edebilirler,bu arada şimdi brickten tekrar kurtardım bununla beraber 10 a yakın aynı telefonu hard ve softbrickten kurtardım :D ustalaşıyorum :pro:

fmerthakan

fmerthakan

Üye
Benimde e460 l5 II de ayni hata var lg mobile support tool var ordan driverlerini yukleyerek telefonu kurtarabiliyorsunuz sanirim. Su an telefon yazlikta oldugundan daha deneyemedim ise yariyormu diye bu hafta gidicem oraya denicem gorucez. Sana basarilar

sedat76

Üye
    Konu Sahibi
Benimde e460 l5 II de ayni hata var lg mobile support tool var ordan driverlerini yukleyerek telefonu kurtarabiliyorsunuz sanirim. Su an telefon yazlikta oldugundan daha deneyemedim ise yariyormu diye bu hafta gidicem oraya denicem gorucez. Sana basarilar
kardesim bugun lg support toolsu denedm driverler i yukledm yazılım yukseltme hatasını sectim 488 mb lık yazılım indirdi tele yuklerken %4 de kaldı maalesef
Bu arada seninki nasl brick oldu
ücret talep edebilirler,bu arada şimdi brickten tekrar kurtardım bununla beraber 10 a yakın aynı telefonu hard ve softbrickten kurtardım :D ustalaşıyorum :pro:
Tel lg logosunda kalıyor rootlu oldugunu anlarlar mı acaba

ishak388

ishak388

Üye
kardesim bugun lg support toolsu denedm driverler i yukledm yazılım yukseltme hatasını sectim 488 mb lık yazılım indirdi tele yuklerken %4 de kaldı maalesef
Bu arada seninki nasl brick oldu
Tel lg logosunda kalıyor rootlu oldugunu anlarlar mı acaba
bilmiyorum ama biraz internette araştırma yap benim bricklerde hiç açılmıyor açılsa bile sony yazısı 5-10 saniye durup geri kapanıyor v.b internette araştırma yap yapamazsan servise yada iyi anlayan bir telefoncuya yaptır

sedat76

Üye
    Konu Sahibi
tmm çok sa
bilmiyorum ama biraz internette araştırma yap benim bricklerde hiç açılmıyor açılsa bile sony yazısı 5-10 saniye durup geri kapanıyor v.b internette araştırma yap yapamazsan servise yada iyi anlayan bir telefoncuya yaptır
Tmm çok sagol

fmerthakan

fmerthakan

Üye
Kardesim bende kdz falan yuklerken olmustu hatirlamiyorum ama ins acilir ikimizinkide

sedat76

Üye
    Konu Sahibi
Kardesim bende kdz falan yuklerken olmustu hatirlamiyorum ama ins acilir ikimizinkide
Sen çözersin inşallah ben garantiye yollayacam
Benimki de root izni isteyen bi programla sistem programlarını uyuttum o yuzden oyle oldu inşallah sorun çözülür :)

e.c.g

Üye
Root durumunda garanti ücreti ana kart ücreti ile aynıdır.

fmerthakan

fmerthakan

Üye
Kardeşimsedat76, post: 7153606, member: 619269"]Sen çözersin inşallah ben garantiye yollayacam
Benimki de root izni isteyen bi programla sistem programlarını uyuttum o yuzden oyle oldu inşallah sorun çözülür :)[/QUOTE]
Kardesim sen yapabildinmi telefonu inşallah yapmissindir benide aydinlatirsin :)

sedat76

Üye
    Konu Sahibi
Benimki iki gundur garantide tel guncellemede oyle oldu diye soyledm 20 gunde geri yollayacaklarmıs simdilik tek care beklemek hayırlısı artık :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt