[YARDIM] Telefon Brick oldu Düzeltemiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

webservisi

Üye
    Konu Sahibi
[YARDIM] Telefon Brick oldu Düzeltemiyorum
telefonda orjinal ICS kuruluydu, rom manageri yükleyerek cwm yüklemek istedim fakat telefon LG logosunda Security error hatası verip 1-2 saniye sonra hemen kapanıyor, brick oldu herhalde, bu konudaki flashlamayıda yapamadım dosyaları ve ayarları düzgün yapıyorum ama Start dediğim zaman %50'ye gelince error veriyor, neden olabilir neyi eksik yapıyorum acaba lütfen yardım edin kafayı sıyırmak üzereyim

OnurCanOvski

Üye
Recovery veya download modda açılıyor mu telefonun

fyunusyildiz

fyunusyildiz

Üye
telefonun şarjını en az %50 olacak şekilde şarj et. sonra telefon kapalı iken : ses azaltma + güç tuşuna bas. lg logosunu görünce elini güç tuşundan çekip tekrar bas. artık recovery moddasın. oradan hard format data seçeneğinin üstüne gelip iki defa güç tuşuna bas. telefon resetlenecektir. sonra telefonu kullanabilirsin. recovery moda giremiyorsan pm den yaz yardımcı olucam.

Son düzenleme:

06Nurettin

Üye
evet bende lenovo k3 note telefonuma üst üste birkaçkez rom yükledim ondan sonra bir daha telefon açılmadı..recovery modada hiç bir şekilde girmiyor..kendi flash tool programı ile yeniden rom atıyorum başarılı diyor ama telefon gene açılmıyor,kafayı yiyeceğim lütfen bu konuda yardım..bazen telefon açıp kapattığımda lenovo yazısı geliyor sonra kayboluyor..ve altta küçücük bir yazı tools image fail..

fyunusyildiz

fyunusyildiz

Üye
evet bende lenovo k3 note telefonuma üst üste birkaçkez rom yükledim ondan sonra bir daha telefon açılmadı..recovery modada hiç bir şekilde girmiyor..kendi flash tool programı ile yeniden rom atıyorum başarılı diyor ama telefon gene açılmıyor,kafayı yiyeceğim lütfen bu konuda yardım..bazen telefon açıp kapattığımda lenovo yazısı geliyor sonra kayboluyor..ve altta küçücük bir yazı tools image fail..

flash tool ile yeniden rom atıyorum diyorsun ya , attığın rom stock rom mu custom rom mu ?

forever_zest

Üye
Brick oldu karşıtı yok mu, sizden ricam türkçe karşılığını yazmanızdır.

06Nurettin

Üye
flash tool ile yeniden rom atıyorum diyorsun ya , attığın rom stock rom mu custom rom mu ?
stock rom lardı ama olmamıştı..sonra bir yabancı bir siteden başka bir stock rom buldum bir tek onunla telefon açıldı..

epozdemir

Üye
stock rom lardı ama olmamıştı..sonra bir yabancı bir siteden başka bir stock rom buldum bir tek onunla telefon açıldı..

Bende Lenovo K3 Not Kullanıyorum Akıllı.be Üzerinden Orjinal Rom Yüklememe Rağmen Telefon Açılmadı Rom Başarılı İle Tamamlanmasına Rağmen Açılmıyor Power Tusuna Basıyorum Telefonda Titreme Oluyor Ama Ekrana Görüntü Yok Jarza Takınca Bir Süre Lenovo Logosu Ekranda Kalıyor Ve Lenovo Logosuda Bir Süre Sonra Kayboluyor Ama Tekrardan Telefonu Bilgisayara Takınca Bilgisayar Telefonu Algılıyor Farklı Bir Romda Yükledim Yine Aynı Yardım Edebilecek Varmı ?

fyunusyildiz

fyunusyildiz

Üye
Bende Lenovo K3 Not Kullanıyorum Akıllı.be Üzerinden Orjinal Rom Yüklememe Rağmen Telefon Açılmadı Rom Başarılı İle Tamamlanmasına Rağmen Açılmıyor Power Tusuna Basıyorum Telefonda Titreme Oluyor Ama Ekrana Görüntü Yok Jarza Takınca Bir Süre Lenovo Logosu Ekranda Kalıyor Ve Lenovo Logosuda Bir Süre Sonra Kayboluyor Ama Tekrardan Telefonu Bilgisayara Takınca Bilgisayar Telefonu Algılıyor Farklı Bir Romda Yükledim Yine Aynı Yardım Edebilecek Varmı ?
resmi siteden mi indirdin romu ?

06Nurettin

Üye
resmi siteden mi indirdin romu ?

aşağıdaki linkteki firmware yi indirdim bu çözdü ben pek çok stock rom kullanmıştım çare olmamıştı ama bu olmuştu firmware içerisinde olan flash tool ile yükleniyor..sizde deneyin mutlaka çözecektir..sanıyorum.

• Beğen
Tepkiler: fyunusyildiz

Üst Alt