ücret talep edebilirler,bu arada şimdi brickten tekrar kurtardım bununla beraber 10 a yakın aynı telefonu hard ve softbrickten kurtardımrootlu alırlarmı acaba
ustalaşıyorum 
kardesim bugun lg support toolsu denedm driverler i yukledm yazılım yukseltme hatasını sectim 488 mb lık yazılım indirdi tele yuklerken %4 de kaldı maalesefBenimde e460 l5 II de ayni hata var lg mobile support tool var ordan driverlerini yukleyerek telefonu kurtarabiliyorsunuz sanirim. Su an telefon yazlikta oldugundan daha deneyemedim ise yariyormu diye bu hafta gidicem oraya denicem gorucez. Sana basarilar
Tel lg logosunda kalıyor rootlu oldugunu anlarlar mı acabaücret talep edebilirler,bu arada şimdi brickten tekrar kurtardım bununla beraber 10 a yakın aynı telefonu hard ve softbrickten kurtardımustalaşıyorum
![]()
bilmiyorum ama biraz internette araştırma yap benim bricklerde hiç açılmıyor açılsa bile sony yazısı 5-10 saniye durup geri kapanıyor v.b internette araştırma yap yapamazsan servise yada iyi anlayan bir telefoncuya yaptırkardesim bugun lg support toolsu denedm driverler i yukledm yazılım yukseltme hatasını sectim 488 mb lık yazılım indirdi tele yuklerken %4 de kaldı maalesef
Bu arada seninki nasl brick oldu
Tel lg logosunda kalıyor rootlu oldugunu anlarlar mı acaba
Tmm çok sagolbilmiyorum ama biraz internette araştırma yap benim bricklerde hiç açılmıyor açılsa bile sony yazısı 5-10 saniye durup geri kapanıyor v.b internette araştırma yap yapamazsan servise yada iyi anlayan bir telefoncuya yaptır
Sen çözersin inşallah ben garantiye yollayacamKardesim bende kdz falan yuklerken olmustu hatirlamiyorum ama ins acilir ikimizinkide