E250 yi Tartışalım......

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Odysseus

Odysseus

Üye
Arkadaşlar 189 liraya satılan bir telefona göre gayet güzel bir telefon. Tek problemi ergonomi. Tuş takımının sertlik düzeyi güzel fakat " *,0,# " tuşlarına basmak alt bölümdeki çıkıntı nedeniyle zor. Ayrıca samsunglarda illet bir problem var oyun, program yüklemek cinayet sebebi olabilir. Ben de Sony Ericsson W610 da var. Jar mış Jad mış uğraştırmıyor. Jar dosyasını atıyorum direk yükleniyo müthiş rahat. Ama Samsungların içinde (kullandığım i900 Omnia dan bahsetmiyorum o ayrı bir dünya zaten) en ergonomik telefon M620 bence.

Topal Sinek

Topal Sinek

Üye
ya beyler bnde bır arlar kullanıyordum en az 5 kere servıse gıttı peder osnunda dayanamadı degıstırdı cok kotu ya samsunglar ole zaten almanısı tavsıye etmem 3310 kullanın daha ıyı :nono:

karazafer_

karazafer_

Üye
yaa samsung e250 lanet bir telefon tamamen çöp ne program kurulur ne tema berbat bir telefon sakın almayın:nono:

--------------- Ekleme ---------------

benbir hata ettim aldım tabi ozaman ne çöp oldunu bilmiyodum

Odysseus

Odysseus

Üye
:ehe

Da®kness

Da®kness

Üye
Piyasada hala varmı bu telefon satılıyor mu ki bu konuyu açtınız ??? Uzun bir zaman oldu piyasaya çıkalı.

ahck

ahck

Üye
Benim telefonum hoş ama çoğu güzel olyunu kaldırmıyor... Yinede almanızı önermem aynı fiyatta çok güzel nokialar var.

backstreetback

Üye
arkadaşlar kusura bakmayın ama size katılmıyuorum bence çok mükemmel bi telefon ben birbuçuk yıldır kullanıyorum ve bu güne kadar en ufak bir sorun dahi vermedi, şarjı hala ilk aldığım günkü gibi (ki uzun bir süre teli müzik çalar gibi kullandığımı hatta bu nedenle günde bir iki kez şarj ettiğimi ve ona rağmen bataryada en ufak bir performan kaybı olmadığını belirtmek isterim) ayrıca ekipman olarak da son derce kaliteli ve oldukça sağlam bir telefon. ama kamerası mega pixsel değil o nedenle pek iyi sonuç alamazsınız. fakat o fiyat aralığında alınabilecek en iyi telefonlardan biri bence. sonuçta cihazın fiyatı belli, bu fiyatla sunulan bir cihaz alıp ta bir N serisi performansı beklemek saçma olur... onun dışında gerçekten çok güzel ve sorunsuz uzun yıllar kullanılabilecek bir telefondur...

MusiqStyle

MusiqStyle

Üye
bence iyi ucuz ama çok çok eksikleri var çok uğraşyıtıyo ben 1 ay kullandım snra bıktım ama ucuz işte napcan :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt