E250 yi Tartışalım......

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ism@il 54

ism@il 54

Üye
    Konu Sahibi
E250 yi Tartışalım......
Bu konuda da E250 yi tartışalım....Size göre nasıl bi telefon??:bigstar:

5558

Üye
İyi bir telefon ama bana göre ağırlık olarak çok hafif bir telefon.

ism@il 54

ism@il 54

Üye
    Konu Sahibi
evet görünüşe rağmen, çok hafif bi tel. katılıyorum;)

c4mb4zz

Üye
şarşı çabuk bitiyor kamerası iyi değil bnde e 250 kullanıyom pişmanım aldııma

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Bu telefon cesed...arkadaşımın vardı,bakma imkanım oldu.Beğenmedim,tartışılacak bir yönü yok bence..!

ayı bogan

ayı bogan

Üye
Arkadaşlar bendede e250 var aldıgıma bin pişmanım ne java yükleniyo ne program yükleniyor o zamanlar

arkadaşların söylentisiyle aldıydım jarjı desen oda öyle yakında değiştirecem telefon alacaklarada burdan sakın

samsung telefon almamalarını söylüyorum çin malı telefon alsınlar, nokia alsınlar:(:(

ism@il 54

ism@il 54

Üye
    Konu Sahibi
bune yaa hiç kimse beğenmiyo bu telefonu:(ama bişi diyim mii onu bulamayanlar da var;)

Schoster

Schoster

Üye
bence süper bir telefon özelliklede philips kulaklık çevirici alın ve müziğin kalitesine bakın.

Doğan

Üye
yaa fena tlfn deil ama çokk eksikleri var bea ve tlfn son zmnlarına doğru hafıza kartını okumamaya baslıo :S buda en büyük - si

emre_kalay

emre_kalay

Üye
kötü gibi tel ya arkadaşta kayar kapak ya odun gibi paslanmış gibi cozünürlük atari oyununun cözülümürlerinden bide kamerası fln kötü samsung bu teli cıkarmakla bedduva aldı cok

samprass

Üye
Arkadaşlar yardımınızı bekliyorum, çünki ekran gitti telefon çalışıyor bi şekilde bluetooth u açmam lazım ve rehberi kopyalamam gerekli bana yardım edin. Görmeden tek tek menü yönlendirmesi yaparak bluetooth u açalım. Acilllll

--------------- Ekleme ---------------

bu arada 2 telefonum var biri i550w diğeri E250 yardımı e250 için istiyorum.

ism@il 54

ism@il 54

Üye
    Konu Sahibi
eğer menüyü ezberlediyen bluetootha girip yapabilirsin;)

oflu250

oflu250

Üye
yok yav okadar kötü değil ben bi ara tel arıyordum fm radyo,mp3 çalar,bluetooth arttırılabilir hafıza bu özelliklerin hepsini kendinde toplayıp yinede en ucuz telefon başka markalara baktım aynı fiyat aralığında bu özelliklerin hepsine sahip telfn bulamadım evet pro yüklemek biraz zahmetli ama onun dışında güzel telefon 1 gb kartıda destekliyo daha ne isteyeyimki bi telefondan şarja gelince birkaç basit ayarla 1-2 gün daha uzatmak mümkün mesela akran parlaklığını düşürün,ayarlardan şebeke servisleri ,bant seçimi 900/1800 ü ayarlayın,tuş takımı aydınlatmasını gündüz yanmayacak şekilde ayarlayın kullanma kılavuzunda var.yani güzel diycem bu fiyata diğer markalara baksanızya bi

ism@il 54

ism@il 54

Üye
    Konu Sahibi
yok yav okadar kötü değil ben bi ara tel arıyordum fm radyo,mp3 çalar,bluetooth arttırılabilir hafıza bu özelliklerin hepsini kendinde toplayıp yinede en ucuz telefon başka markalara baktım aynı fiyat aralığında bu özelliklerin hepsine sahip telfn bulamadım evet pro yüklemek biraz zahmetli ama onun dışında güzel telefon 1 gb kartıda destekliyo daha ne isteyeyimki bi telefondan şarja gelince birkaç basit ayarla 1-2 gün daha uzatmak mümkün mesela akran parlaklığını düşürün,ayarlardan şebeke servisleri ,bant seçimi 900/1800 ü ayarlayın,tuş takımı aydınlatmasını gündüz yanmayacak şekilde ayarlayın kullanma kılavuzunda var.yani güzel diycem bu fiyata diğer markalara baksanızya bi

işte yorum budur.çok teşekkürler

! AhmeT !

! AhmeT !

Üye
Telefon güzel ama ekran çözünürlüğü çok düşük.

ism@il 54

ism@il 54

Üye
    Konu Sahibi
tabi bazı eksiklikleride var:(bunu sölemek lazım...

ism@il 54

ism@il 54

Üye
    Konu Sahibi
ne yani bizimkiler yorum değil mi?,yorum olması için illa olumlu bir yorum mu olması gerekiyor anlamadım?
herkez genelde kötü bişeyler dediği için,bi tek o arkadaşımızın yorumu iyi yöndendi:oke:

zeki01

zeki01

Üye
6600 daha iyiyiydi ya .......pişmanım....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt