E-Posta apk ve G-Mail apk'yı kaldırdım , Google play store açılmıyor yardımınız gerek

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
okan_okay

okan_okay

Üye
    Konu Sahibi
E-Posta apk ve G-Mail apk'yı kaldırdım , Google play store açılmıyor yardımınız gerek
Arkadaşlar bugün system dosyalarından e-posta , g-mail ve bunun dışında zararsız olduğunu düşündüğüm 2-3 tane google'nın dosyasını kaldırdım ve telefon hızlandı ama şimdide google play store açılmıyor. Google play store'ye tıkladığımda bana ''Devam etmek için cihaza bir hesap eklemelisiniz. Şimdi eklemek ister misiniz?'' diye soruyor bende evet diyorum o anda kapanıyor.E-Posta ve G-Mail kaldırdığımdan dolayı büyük şüphe ediyorum. Çünkü hesap istiyor şimdi ben g-mail ve e-posta yı orijinal olarak nasıl tekrar yüklücem? Telefonum Galaxy gio sürüm 2.3.3 Yardımlarınızı bekliyorum dostlar..

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
gmail'i tekrar kur

• Beğen
Tepkiler: okan_okay
okan_okay

okan_okay

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar G-maili kurdum ama bu seferde şöyle diyor : ''Bu hesap, otomatik yapılandırılmadı. Postaları hemens senkronize etmek için Menü >Yenile'ye basın. Ya da Ana Sayfa'ya basın ve Ayarlar Hesaplar ve Senk.'e dokunun ve bu hesabı, postaları otomatik olarak senkronize edecek bicimde yapılandırın'' diyor. Dediğinden hiçbir şey anlamadım ne demek istiyor yardım edermisiniz?

EDİT : Sinirlendim tekrar kaldırdım playstoreyıde gmaılıde. System dosyalarını sılerken cok dıkkatli olun beyler ben google play storeye gıremıyorum artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt