avcitalip
Üye
E:\ erişilemez. - Yanlış işlev.
arkadaşlar 2 veya 3 yıl önce tam hatırlamıyorum flash diskimi bir arkadaşıma emanet vermiştim ve arkadaşım bilgisayarına taktığında böyle bir hatayla karşılaştığını söylemişti ve flash diskimi bana bu şekilde geri vermişti flash diskin içi virüs doluydu sanırım bundan sebep oldu ama flash diske erişemiyorum evimizi taşırken bulmuştum bende bir konu açıp düzeltilip düzeltilemiyeceğini öğrenmek istedim flash bellek 16 GB Kingston DT100 model ;

Flash Diske Ait Teknik Bir Resim ;
Bilgisayara Taktığımda Aldığım Hata Mesajının SS si ;
diyeceksinizki bu hatanın internette çözümü var,neden araştırmadan geldin ?
cevabım : internette cd,dvd romlar için çözümlerinden bahsediyor
bu flash diskin okumama sorunu benim bilgisayarımdan kaynaklanmıyor 10-15 Tane bilgisayarda denedim ama sonuç hep aynı hata hep aynı
Yardımlarınızı Bekliyorum Yorumlarınızı Eksik Etmeyin Her Türlü Öneri Benim İçin Önemlidir !
- - - Eklendi - - -
garantiye neden göndermediniz diye sorarsanız gönderdim fakat kasasının kenarlarında ufak tefek hasar bulunduğundan kullanıcı hatası diyip salladılar
- - - Eklendi - - -
şuanda aynı flash diskin bir üst jenerasyonunu kullanıyorum aynı sıkıntı bunda olursa çok kötü olurum 32 TL para verdim :
Resimdeki Flash Diskin birebir aynısı ilk çıktığında almıştım 70-80 TL zamanında para vermiştim 
Flash Diske Ait Teknik Bir Resim ;
Bilgisayara Taktığımda Aldığım Hata Mesajının SS si ;
diyeceksinizki bu hatanın internette çözümü var,neden araştırmadan geldin ?
cevabım : internette cd,dvd romlar için çözümlerinden bahsediyor

bu flash diskin okumama sorunu benim bilgisayarımdan kaynaklanmıyor 10-15 Tane bilgisayarda denedim ama sonuç hep aynı hata hep aynı

Yardımlarınızı Bekliyorum Yorumlarınızı Eksik Etmeyin Her Türlü Öneri Benim İçin Önemlidir !
- - - Eklendi - - -
garantiye neden göndermediniz diye sorarsanız gönderdim fakat kasasının kenarlarında ufak tefek hasar bulunduğundan kullanıcı hatası diyip salladılar

- - - Eklendi - - -
şuanda aynı flash diskin bir üst jenerasyonunu kullanıyorum aynı sıkıntı bunda olursa çok kötü olurum 32 TL para verdim :
eğer biçimlendirilemiyor derse bilgisayarım'ın üzerinde sağ tıkla yönete gir ordan disk yönetiminden biçimlendirebilirsin