E:\ erişilemez. - Yanlış işlev.

Sponsorlu Bağlantılar

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
E:\ erişilemez. - Yanlış işlev.
arkadaşlar 2 veya 3 yıl önce tam hatırlamıyorum flash diskimi bir arkadaşıma emanet vermiştim ve arkadaşım bilgisayarına taktığında böyle bir hatayla karşılaştığını söylemişti ve flash diskimi bana bu şekilde geri vermişti flash diskin içi virüs doluydu sanırım bundan sebep oldu ama flash diske erişemiyorum evimizi taşırken bulmuştum bende bir konu açıp düzeltilip düzeltilemiyeceğini öğrenmek istedim flash bellek 16 GB Kingston DT100 model ;
Resimdeki Flash Diskin birebir aynısı ilk çıktığında almıştım 70-80 TL zamanında para vermiştim :ağlarım:

Flash Diske Ait Teknik Bir Resim ;

Bilgisayara Taktığımda Aldığım Hata Mesajının SS si ;

diyeceksinizki bu hatanın internette çözümü var,neden araştırmadan geldin ?

cevabım : internette cd,dvd romlar için çözümlerinden bahsediyor :oke:

bu flash diskin okumama sorunu benim bilgisayarımdan kaynaklanmıyor 10-15 Tane bilgisayarda denedim ama sonuç hep aynı hata hep aynı :ağlarım:

Yardımlarınızı Bekliyorum Yorumlarınızı Eksik Etmeyin Her Türlü Öneri Benim İçin Önemlidir !

- - - Eklendi - - -

garantiye neden göndermediniz diye sorarsanız gönderdim fakat kasasının kenarlarında ufak tefek hasar bulunduğundan kullanıcı hatası diyip salladılar :ağlarım:

- - - Eklendi - - -

şuanda aynı flash diskin bir üst jenerasyonunu kullanıyorum aynı sıkıntı bunda olursa çok kötü olurum 32 TL para verdim :

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
biçimlendir :ehe eğer biçimlendirilemiyor derse bilgisayarım'ın üzerinde sağ tıkla yönete gir ordan disk yönetiminden biçimlendirebilirsin

- - - Eklendi - - -

eğer içinde dosyalarım var dersen bi winrar dosyası aç winrar dosyasından diske girmeye çalış genelde işe yarar :ehe

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
akşam deniyeceğim önemli dosya yok 2-3 yıl hiç kullanmadım zaten çalışırsa iyi olur ama :)

- - - Eklendi - - -

biçimlendir :ehe eğer biçimlendirilemiyor derse bilgisayarım'ın üzerinde sağ tıkla yönete gir ordan disk yönetiminden biçimlendirebilirsin

- - - Eklendi - - -

eğer içinde dosyalarım var dersen bi winrar dosyası aç winrar dosyasından diske girmeye çalış genelde işe yarar :ehe

Winrar'da bu konuma erişilemiyor diyor,normal şekilde biçimlendirilmiyor yönetten giriyorum busefer flash diski görmüyor :( :ağlarım:

- - - Eklendi - - -

eğer düzeltebilecek birisi varsa teamwiaver id'mi veririm,yardım edecek arkadaşa şimdiden çok teşekkür ederim...

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
ben bakardım ama bugün eve ne zaman geleceğim belli değil

• Beğen
Tepkiler: avcitalip
avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi

tamam kardeşim,gelince pm atarsan çok sevinirim :oke:

- - - Eklendi - - -

Emre arkadaşımızın tanısına göre flash disk Allah'ın rahmetine kavuşmuş,L-LumieRe arkadaşımızdan bir yorum bekliyorum bu konuyla ilgili emre arkadaşımızın dediği gibi eğer o çözemezse kimse çözemez sanırım :ağlarım: :ağlarım:

- - - Eklendi - - -

Çok teşekkür ederim kardeşim :oke: :tşk:

• Beğen
Tepkiler: PrınceOfPersia

momol

Üye
Şu şekılde dene bilgisayarına windows cd sını tak flash bellegınıde tak ve bılgısayarına windows kurar gibi devam et yanı cd uzerınden depolama bolumune gelınce hdd ıle flash dıskınıde goreceksın o kısımda flash dıskının bolumunu sıl ve yenıden olustur bu şekılde duzelmez ıse flash dıskın hasar gormus ve bozulmus olabılır.

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Şu şekılde dene bilgisayarına windows cd sını tak flash bellegınıde tak ve bılgısayarına windows kurar gibi devam et yanı cd uzerınden depolama bolumune gelınce hdd ıle flash dıskınıde goreceksın o kısımda flash dıskının bolumunu sıl ve yenıden olustur bu şekılde duzelmez ıse flash dıskın hasar gormus ve bozulmus olabılır.

bir deniyim bakalım inşallah düzelir :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt