Uygulama USB Depolama olarak bağlanmıyor.

Sponsorlu Bağlantılar

tme05

Üye
    Konu Sahibi
USB Depolama olarak bağlanmıyor.
Merhaba Arkadaşlar
Benim sinir bozucu bir sorunum var. İnternette ve bu forumda çok arama yaptım sorunu çözemedim.
Geçen gün malesef yanlışlıkla resimlerimi sildim. Onları geri kurtarmak için telefonumu USB olarak bağlamayıp veri kurtarma programları ile kurtarmak istedim. Fakat fark ettim ki telefonum usb depolama olarak bağlanmıyor. Medya cihazı (MTP), Kamera (PTP) olarak bağlanabiliyor ama USB belleği seçeneği olmasına rağmen işaretlediğim halde usb belleği olarak bağlanmıyor.Dolayısıyla verileri kurtaramadım. USB hata ayıklama modunu açtığım halde, root yapıp tekrar denediğim halde, fabrika ayarlarına sıfırladığım halde olmuyor, olmuyor, olmuyor :(
Cihazım Casper Via V5, android 4.4.
İşin garip tarafı root yapmak için kullandığım kingo root programı cihazı usb bellek olarak bağladığımda gördü. Rootu yaptı. SnepPea (veri aktarma) programı da aynı şekilde gördü. Bu programlar görürken ekranımda şu uyarıyı verdi:

Ama windows gezgini ile cihazıma bir türlü erişemiyorum. Bilgisayarıma girdiğimde Çıkarılabilir Disk J olarak gözüküyor, tıklıyorum lütfen bir disk yerleştirin uyarısı alıyorum.
USB kablosunda veya soketinde bir sorun olduğunu düşünmüyorum (yukarda paylaştığım resimden dolayı).

Bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim arkadaşlar.

Son düzenleme:

Amedly Fatih

Amedly Fatih

Kapalı Hesap
Bide bunu dene (root ister)

tme05

Üye
    Konu Sahibi
Bide bunu dene (root ister)

Teşekkür ederim, onu denedim ama hata verdi kurtarmadı. Asıl sorunum verileri kurtarmak değil usb bellek olarak pcden girebilmek.

• Beğen
Tepkiler: Amedly Fatih
Amedly Fatih

Amedly Fatih

Kapalı Hesap
  • Beğen
Tepkiler: tme05

tme05

Üye
    Konu Sahibi
-yukarı

Üst Alt