ismail
Üye
mesela bugün bunu sipariş verdim yarın yada yarından sonra bendeburda 1 ay![]()
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
mesela bugün bunu sipariş verdim yarın yada yarından sonra bendeburda 1 ay![]()
verlink 1 tıkta benden olsunAdf.ly 5000 tık dolsa oradan 5 dolar gelecek hiç değilse az para yatırırım karta

fişe takacağınız ve güven gerektiren (yani verileri depolayabilmeniz için harddikinizin kalitesine güvenmeniz gerekir gibi..haricide replika yaparlar mı harici alıcamda ben![]()
)ürünlerden uzak durun derim.. fişe taktığınız cihazlar yangına, elektrik çarpmasına, cihazın arızalanmasına veya sigortanın atmasına neden olabilir bu sebeple uzak durun. ayrıca satın aldığınız depolama araçları siteden 64 gb almanıza rağmen pcnizde 8 gb gözükebilir (bunu yaşayan çok kişi gördüm) üstelik içine atan dosyaları muhafaza edemeyebilir.. böyle konularda çinli sitelerden uzak durun derim. verilerinizide veri kaybı riski en az olan aygıtlara, mesela dvdlere yedeklemenizi tavsiye ederim...aynen hızlı yolluyorlar ama gittigidiyor'daki satıcılarda bu sitelerden toptan alıp satıyorlar, mesela ben 3 gün önce mi ne gg'dan metal usb vantilatör aldım 2 güne geldi ama ae.com'da daha ucuzdurmesela bugün bunu sipariş verdim yarın yada yarından sonra bendeLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
prize takmıcam hariciyi yangın çıkmazda böyle diyince tırstım siz 2 tb alacaktım harici önümüzdeki aylardafişe takacağınız ve güven gerektiren (yani verileri depolayabilmeniz için harddikinizin kalitesine güvenmeniz gerekir gibi..)ürünlerden uzak durun derim.. fişe taktığınız cihazlar yangına, elektrik çarpmasına, cihazın arızalanmasına veya sigortanın atmasına neden olabilir bu sebeple uzak durun. ayrıca satın aldığınız depolama araçları siteden 64 gb almanıza rağmen pcnizde 8 gb gözükebilir (bunu yaşayan çok kişi gördüm) üstelik içine atan dosyaları muhafaza edemeyebilir.. böyle konularda çinli sitelerden uzak durun derim. verilerinizide veri kaybı riski en az olan aygıtlara, mesela dvdlere yedeklemenizi tavsiye ederim...
ilerde bizde atılırık bu işlerreaynen hızlı yolluyorlar ama gittigidiyor'daki satıcılarda bu sitelerden toptan alıp satıyorlar, mesela ben 3 gün önce mi ne gg'dan metal usb vantilatör aldım 2 güne geldi ama ae.com'da daha ucuzdur

seagate gibi güvenilir bir marka al derimprize takmıcam hariciyi yangın çıkmazda böyle diyince tırstım siz 2 tb alacaktım harici önümüzdeki aylarda
ilerde bizde atılırık bu işlerre![]()

amazon, ebay'dan al öyle şeyleri, daha güvenilirprize takmıcam hariciyi yangın çıkmazda böyle diyince tırstım siz 2 tb alacaktım harici önümüzdeki aylarda
ilerde bizde atılırık bu işlerre![]()
herkesin alacağı bi ürünü alalım toptan, sonra satarız 
seagate ve western digital aynı fabrikalarda üretiliyo gibi bişi duydum. ve western digitalde hariciyi bağlıyosun pcye donanım takıldı sesi çıkıyo aletin ışığı yanıyo ama harici pcde gözükmüyo böle sorunlar alanlar varmış. o yüzden samsung sony veya toshiba alıcamseagate gibi güvenilir bir marka al derim
![]()
yalnız sermaye senden kar yarı yarıyaamazon, ebay'dan al öyle şeyleri, daha güvenilir
atılırızherkesin alacağı bi ürünü alalım toptan, sonra satarız
![]()
:büyük kar edeceğimiz kesinyalnız sermaye senden kar yarı yarıya:
bu arada ben aliexpress'den alayım en iyisi, alıştım zaten geç gelmesine, o gelene kadar ben anlamam bile 
al gitsin hem zevkli olur böyle netten bişi almakbüyük kar edeceğimiz kesinbu arada ben aliexpress'den alayım en iyisi, alıştım zaten geç gelmesine, o gelene kadar ben anlamam bile
![]()

la çok güzel şeyler varmış bu siteleredebaşka var mı bu ikisi hariç
![]()
sevdim ben bu siteleri ilerde lazım olacak kesinEbay, amazon var ancak bunun Aliexpress kadar ucuz değil.

sevdim ben bu siteleri ilerde lazım olacak kesin![]()

yok ya o şakasına geçmiş dialogtuPara kazanma adına Türk sermayesini baltalamayın da![]()
haricimi dışardan alacağım. ben öğrenci adamım 30-40 lira değerli benim içindaha pahalıebaydan alın olum 4 tane ürün aldım
2 si 15 günde geldi
1i 20
diğeri 35 günde geldi![]()
kaç günde geldi?ben burdan lego minifigure nin hiçbiyerde bulamadığım Spiderman Figürünü almıştım.
yaklaşık 20 güne felan geldidaha pahalı
kaç günde geldi?
aynen ebay daha iyiebaydan alın olum 4 tane ürün aldım
2 si 15 günde geldi
1i 20
diğeri 35 günde geldi![]()