Dx'ten alışveriş yapan var mı?

Sponsorlu Bağlantılar

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Adf.ly 5000 tık dolsa oradan 5 dolar gelecek hiç değilse az para yatırırım karta

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
abandonware

abandonware

Üye
haricide replika yaparlar mı harici alıcamda ben :D
fişe takacağınız ve güven gerektiren (yani verileri depolayabilmeniz için harddikinizin kalitesine güvenmeniz gerekir gibi.. : ? )ürünlerden uzak durun derim.. fişe taktığınız cihazlar yangına, elektrik çarpmasına, cihazın arızalanmasına veya sigortanın atmasına neden olabilir bu sebeple uzak durun. ayrıca satın aldığınız depolama araçları siteden 64 gb almanıza rağmen pcnizde 8 gb gözükebilir (bunu yaşayan çok kişi gördüm) üstelik içine atan dosyaları muhafaza edemeyebilir.. böyle konularda çinli sitelerden uzak durun derim. verilerinizide veri kaybı riski en az olan aygıtlara, mesela dvdlere yedeklemenizi tavsiye ederim...

• Beğen
0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
mesela bugün bunu sipariş verdim yarın yada yarından sonra bende
aynen hızlı yolluyorlar ama gittigidiyor'daki satıcılarda bu sitelerden toptan alıp satıyorlar, mesela ben 3 gün önce mi ne gg'dan metal usb vantilatör aldım 2 güne geldi ama ae.com'da daha ucuzdur

• Beğen
ismail

ismail

Üye
fişe takacağınız ve güven gerektiren (yani verileri depolayabilmeniz için harddikinizin kalitesine güvenmeniz gerekir gibi.. : ? )ürünlerden uzak durun derim.. fişe taktığınız cihazlar yangına, elektrik çarpmasına, cihazın arızalanmasına veya sigortanın atmasına neden olabilir bu sebeple uzak durun. ayrıca satın aldığınız depolama araçları siteden 64 gb almanıza rağmen pcnizde 8 gb gözükebilir (bunu yaşayan çok kişi gördüm) üstelik içine atan dosyaları muhafaza edemeyebilir.. böyle konularda çinli sitelerden uzak durun derim. verilerinizide veri kaybı riski en az olan aygıtlara, mesela dvdlere yedeklemenizi tavsiye ederim...
prize takmıcam hariciyi yangın çıkmazda böyle diyince tırstım siz 2 tb alacaktım harici önümüzdeki aylarda
aynen hızlı yolluyorlar ama gittigidiyor'daki satıcılarda bu sitelerden toptan alıp satıyorlar, mesela ben 3 gün önce mi ne gg'dan metal usb vantilatör aldım 2 güne geldi ama ae.com'da daha ucuzdur
ilerde bizde atılırık bu işlerre :D

• Beğen
Tepkiler: 0MG90
0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
prize takmıcam hariciyi yangın çıkmazda böyle diyince tırstım siz 2 tb alacaktım harici önümüzdeki aylarda
ilerde bizde atılırık bu işlerre :D
amazon, ebay'dan al öyle şeyleri, daha güvenilir

atılırız :D herkesin alacağı bi ürünü alalım toptan, sonra satarız :D

• Beğen
ismail

ismail

Üye
seagate gibi güvenilir bir marka al derim

:yavrum:
seagate ve western digital aynı fabrikalarda üretiliyo gibi bişi duydum. ve western digitalde hariciyi bağlıyosun pcye donanım takıldı sesi çıkıyo aletin ışığı yanıyo ama harici pcde gözükmüyo böle sorunlar alanlar varmış. o yüzden samsung sony veya toshiba alıcam
amazon, ebay'dan al öyle şeyleri, daha güvenilir

atılırız :D herkesin alacağı bi ürünü alalım toptan, sonra satarız :D
yalnız sermaye senden kar yarı yarıya :ehe:

• Beğen
0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
yalnız sermaye senden kar yarı yarıya :ehe:
büyük kar edeceğimiz kesin :pro:bu arada ben aliexpress'den alayım en iyisi, alıştım zaten geç gelmesine, o gelene kadar ben anlamam bile :D

• Beğen
ismail

ismail

Üye
büyük kar edeceğimiz kesin :pro:bu arada ben aliexpress'den alayım en iyisi, alıştım zaten geç gelmesine, o gelene kadar ben anlamam bile :D
al gitsin hem zevkli olur böyle netten bişi almak :D

• Beğen
Serhan

Serhan

Üye
ben burdan lego minifigure nin hiçbiyerde bulamadığım Spiderman Figürünü almıştım.

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
30 güne gelir ve daha güvenli.

UpOneTR

UpOneTR

Üye
ebaydan alın olum 4 tane ürün aldım :D
2 si 15 günde geldi :D
1i 20
diğeri 35 günde geldi :(

Üst Alt