çok güvenilirlerden de alışveriş yapsan yinede bazı pürüzler çıkıyor diyebilirimAliexpressten 9 alışveriş yaptım. Malum Çin'den geliyor en az 20 gün bekledim her birinde. Güvenilirlik tartışılır. Satıcı ile alakalı bir durum siteye suç atamayız. Satıcının puanı, yorumlarına bakarak, aylara ve haftalara bolunmuş satışına bakarak güvenilirliği anlayabilirsin.

la çok güzel şeyler varmış bu sitelerede0.80 dolar 0.80 dolardırAliexpress'ten alıcam galiba
başka var mı bu ikisi hariç 
toptan alacaksan: alibaba.comla çok güzel şeyler varmış bu siteleredebaşka var mı bu ikisi hariç
![]()
Bende keşfedince öyle şaşırmıştımla çok güzel şeyler varmış bu siteleredebaşka var mı bu ikisi hariç
![]()
Gez gez pazar yeri gibi ne ararsan var
Alibaba'da var ama o Aliexpress'le kardeş site galibaBende keşfedince öyle şaşırmıştımGez gez pazar yeri gibi ne ararsan var
Alibaba'da var ama o Aliexpress'le kardeş site galiba
alibaba toptan satıyor tek farkları oya ben oraya baktım ama fiyatlar değişik yazıyor dolarla satış yok mu orada?alibaba toptan satıyor tek farkları o
aynen laBende keşfedince öyle şaşırmıştımGez gez pazar yeri gibi ne ararsan var
Alibaba'da var ama o Aliexpress'le kardeş site galiba
gittigidiyorun yabancı versiyonu zati gitti gidiyorda ebayın ama neyse
bide amzon bunların yanında çok pahalı ben en iyisi amzon sanıyodum 
varya ben oraya baktım ama fiyatlar değişik yazıyor dolarla satış yok mu orada?
fakat çok ucuzlar.. ben orada $0,05'e çok güzel kalemler gördüm fakat en az 3000 tane sipariş etmek gerekiyordu
amazonda markalı ürünler var hocamaynen lagittigidiyorun yabancı versiyonu zati gitti gidiyorda ebayın ama neyse
![]()
bunlar genelde markasız ve logosuz replikalar 
haricide replika yaparlar mı harici alıcamda benvarfakat çok ucuzlar.. ben orada $0,05'e çok güzel kalemler gördüm fakat en az 3000 tane sipariş etmek gerekiyordu
amazonda markalı ürünler var hocambunlar genelde markasız ve logosuz replikalar
![]()

ohavarfakat çok ucuzlar.. ben orada $0,05'e çok güzel kalemler gördüm fakat en az 3000 tane sipariş etmek gerekiyordu
amazonda markalı ürünler var hocambunlar genelde markasız ve logosuz replikalar
![]()
gerçi daha fazlaya satsak
bunlar genelde toptan alıp satıyorlar, sen daha ucuza alıyorsun ama adam sana kazık geçirmiş oluyor 1-2 dolara satsa bileaynen lagittigidiyorun yabancı versiyonu zati gitti gidiyorda ebayın ama neyse
![]()

bekleme süresi olmuyo ama en azından 3 gün sende oluyoohagerçi daha fazlaya satsak
bunlar genelde toptan alıp satıyorlar, sen daha ucuza alıyorsun ama adam sana kazık geçirmiş oluyor 1-2 dolara satsa bile![]()

€75 üzeri alışverişlerde %25 gümrük vergisiohagerçi daha fazlaya satsak
![]()
burda 1 aybekleme süresi olmuyo ama en azından 3 gün sende oluyo![]()