Dx'ten alışveriş yapan var mı?

Sponsorlu Bağlantılar

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Dx'ten alışveriş yapan var mı?
Figür seti almak istiyorum ama Aliexpress'e göre 0.80 dolar daha pahalı geliyor, gelme süresi ne kadar bu sitenin?

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Aliexpress dururken başka yerden alınır mı?

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Bilmem, Aliexpress'ten iki ürün aldım 1 ay bekledim gelmesini :D Bunda daha az gelirse alayım dedim

abandonware

abandonware

Üye
dx.com daha güvenilir bir site. aliexpressten aldığım birçok kablo, lazer bozuk çıktı, dx.com'da böyle bir sorun yaşamadım. dx.com tam 30 günde gönderiyor, aliexpress'te bu süre 15-45 gün arası.

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Aliexpressten 9 alışveriş yaptım. Malum Çin'den geliyor en az 20 gün bekledim her birinde. Güvenilirlik tartışılır. Satıcı ile alakalı bir durum siteye suç atamayız. Satıcının puanı, yorumlarına bakarak, aylara ve haftalara bolunmuş satışına bakarak güvenilirliği anlayabilirsin.

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Aslında Paypal hesabıma para yatacak beklesem mi? :hmmm

abandonware

abandonware

Üye
Aliexpressten 9 alışveriş yaptım. Malum Çin'den geliyor en az 20 gün bekledim her birinde. Güvenilirlik tartışılır. Satıcı ile alakalı bir durum siteye suç atamayız. Satıcının puanı, yorumlarına bakarak, aylara ve haftalara bolunmuş satışına bakarak güvenilirliği anlayabilirsin.
çok güvenilirlerden de alışveriş yapsan yinede bazı pürüzler çıkıyor diyebilirim :hmmm

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
0.80 dolar 0.80 dolardır :D Aliexpress'ten alıcam galiba

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
la çok güzel şeyler varmış bu sitelerede :D başka var mı bu ikisi hariç :D
Bende keşfedince öyle şaşırmıştım :D Gez gez pazar yeri gibi ne ararsan var :D Alibaba'da var ama o Aliexpress'le kardeş site galiba

• Beğen
abandonware

abandonware

Üye
Bende keşfedince öyle şaşırmıştım :D Gez gez pazar yeri gibi ne ararsan var :D Alibaba'da var ama o Aliexpress'le kardeş site galiba
:evet: alibaba toptan satıyor tek farkları o

• Beğen
ismail

ismail

Üye
aynen la :D gittigidiyorun yabancı versiyonu zati gitti gidiyorda ebayın ama neyse :Dbide amzon bunların yanında çok pahalı ben en iyisi amzon sanıyodum :D

• Beğen
Tepkiler: 0MG90
abandonware

abandonware

Üye
ya ben oraya baktım ama fiyatlar değişik yazıyor dolarla satış yok mu orada?
var :hmmm fakat çok ucuzlar.. ben orada $0,05'e çok güzel kalemler gördüm fakat en az 3000 tane sipariş etmek gerekiyordu :hmmm
aynen la :D gittigidiyorun yabancı versiyonu zati gitti gidiyorda ebayın ama neyse :Dbide amzon bunların yanında çok pahalı ben en iyisi amzon sanıyodum :D
amazonda markalı ürünler var hocam :hmmm bunlar genelde markasız ve logosuz replikalar :hmmm

• Beğen
ismail

ismail

Üye
var :hmmm fakat çok ucuzlar.. ben orada $0,05'e çok güzel kalemler gördüm fakat en az 3000 tane sipariş etmek gerekiyordu :hmmm
amazonda markalı ürünler var hocam :hmmm bunlar genelde markasız ve logosuz replikalar :hmmm
haricide replika yaparlar mı harici alıcamda ben :D

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
oha:D gerçi daha fazlaya satsak :hmmm
bunlar genelde toptan alıp satıyorlar, sen daha ucuza alıyorsun ama adam sana kazık geçirmiş oluyor 1-2 dolara satsa bile :D

• Beğen
ismail

ismail

Üye
oha:D gerçi daha fazlaya satsak :hmmm
bunlar genelde toptan alıp satıyorlar, sen daha ucuza alıyorsun ama adam sana kazık geçirmiş oluyor 1-2 dolara satsa bile :D
bekleme süresi olmuyo ama en azından 3 gün sende oluyo :D

• Beğen
Tepkiler: 0MG90

Üst Alt