dwd-rw de boş disketlerde oto kullan çalışmıyor xp de.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mutluadam

Üye
    Konu Sahibi
dwd-rw de boş disketlerde oto kullan çalışmıyor xp de.
arkadaşlar iki sistemim var. mxp v3 ve windows 7 ultimate. windows 7 de sorun yok ama xp de boş cd dvd taktığımda otomatik kullan çalışmıyor. bilgisayarımda dvd-rw simgesine tıkladığımda yanlış işlev erişilemez diyor. okuma ve yazmada sorun yok.
bunu nasıl boş dvd,cd takınca otomatik kullana ayarlıcaz? xp yi formatlamak mı lazım yoksa?
daha önceden lg süpermulti dvd-ram im dvd ler igörmez olmuştu. bende servise gönderdim. cihazı komple değiştirmişler ve sata olanını gönderdiler. ide idi daha önceki. sata bağlantı yok sanıyordum ben bilgisayarımda ama dvd-rw yi aldığım yer sen kasayı getir vardır hallederiz dedi. götürdüm varmış sata girişi. ve sata kabloyla bağladı. bunla ilgisi varmı bilmiyorum.

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Onunla bir ilgisi yok...Kayıt defteri düzenleyicisini yani Regedit i aç , HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Cdrom sekmesine geldiğinde sağ tarafta AutoRun var...Onu çift tıklayıp aç , orada 0 yazması lazım...Oradaki değeri 1 yap...

mutluadam

Üye
    Konu Sahibi
Onunla bir ilgisi yok...Kayıt defteri düzenleyicisini yani Regedit i aç , HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Cdrom sekmesine geldiğinde sağ tarafta AutoRun var...Onu çift tıklayıp aç , orada 0 yazması lazım...Oradaki değeri 1 yap...

evet nedved abi var ama değeri sıfır değil 1 regeditte. ayrıca birde lite combo var optik okuyucu olarak bilgisayarımda. şimdi ne yapayım? saol. ama lite combo da sorun yok lg süpermulti de var.

ghor

Üye
kayıt defterinde söktüğüm cd gözüküyor.nasıl silebilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt