KayraBey
Üye
-
Konu Sahibi
-
kardeş çok saol çok işime yaradı konu açmıştım oraya yorum atmışsın cok saol walla tam böyle birşey isityordum
teşekkürler
Benim telefonda root yok. Bu programı kullanabilir miyim? Güncelleme yüklemişsiniz. Telefondan güncellersek nolur. Son bir soru bu programı yüklersem ve güncelleme yaparsam ücret ödermiyim?
Bu programı cidden kullanın.
Ben kendi romumda sisteme ekleyip varsayılan program olarak kullanıyorum uzun zamandır ve Htc'nin kendi yazılımı halt etmiş bunun yanında.
Teşekkürler KayraBey.
Evet.Marketten indirmediğin için yeni sürümleri için para ister.
- - - Eklendi - - -
Rica ederim üstadım.Benim sana bir sorum olacak.Htc Sensation XE nasıl bir telefon? Memnun musun?
Çok teşekküre ederim. Bu durumda ücretli pro kurduğum zaman direkt olarak ücret ödemiyoruz. Doğru anlamışımdır inşallah.
Rica ederim Hocam.Bilgi için Teşekkürler...
Çok teşekküre ederim. Bu durumda ücretli pro kurduğum zaman direkt olarak ücret ödemiyoruz. Doğru anlamışımdır inşallah.
Evet.Burdan indirdiğin uygulamaya ücret ödemiyorsun.Ama uygulamanın yeni sürümü çıkarsa bunu marketten güncellemek istersen yine para istiyor senden.İlk sefer para ödeyerek almış olssaydın güncellemeler ücretsiz olacaktı.
Evet.Burdan indirdiğin uygulamaya ücret ödemiyorsun.Ama uygulamanın yeni sürümü çıkarsa bunu marketten güncellemek istersen yine para istiyor senden.İlk sefer para ödeyerek almış olssaydın güncellemeler ücretsiz olacaktı.
Çok ama çok teşekürler.
Nasıl varsayılan yapıyoruz
Sistem uygulaması yapıp bir iki modlama ile halledilebiliyor ki şu anda ben öyle kullanıyorum. Başka rehber uygulaması yok.
Varsayılan olmuyor bildiğim kadarıyla.Orinijal rehber ve çevirici simgelerini kaldırıp yerlerine bu uygulamanın simgelerini koyuyorsun.
Sistem uygulaması yapıp bir iki modlama ile halledilebiliyor ki şu anda ben öyle kullanıyorum. Başka rehber uygulaması yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?