DvD Sorunu Acele Hayatii

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PcM@STéR

PcM@STéR

Üye
    Konu Sahibi
DvD Sorunu Acele Hayatii
:yardim: Arkadaşlar Benim İçin Çok ÖnemLi Olan DvD arşivimin 2 tane Re-Recordable DvD'sini Akşam İtibari İle Kaybetmiş bulunmaktayım.
Her Türlü Yöntemi denememe rağmen Okutamadım. Daha Önce Okuyordu DvD Room. evet dediğim Gibi her Yöntemi Denedim. Krem, Buzluk,DvD Firmware update, Isobuster, Olmadı Olmadı. ısobuster Okudu ancak Kopyalama yapamadı. Registerli halinden bahsediyorum. Eğerki Isobuster Gibi Program Biliyorsanız ama İşe yarar Lütfen buraya yazın. yada başka bir Yöntem. başka DvD roomda da denedik okunmadı. Normalde Dergilerin verdiği DvD leri okuyor DvD Room ancak bu 2 DvDyi okumuyor. Ancak Diamond'un basit DvDsi okunuyor. hatta kayıt yaptım. Lütfen yardım. Eğer Arşivimi kurtarmama yardım ederseniz Size Hediyem 45 Günlük Legal olan yani bana free gelen R apidshare Şifremi Size gönderiirim. :yardim:

perfectlover

Üye
Şifren senin olsun. Bad Copy Pro programını kullan. adresinde vardı. Isobuster benzeri bir programdır. Diğer yöntemlerin içerisinde birtek alkolle silmemen kalmış bir de onu dene. Ayrıca DVD Rom'un lensini de temizlemeyi dene.

Nazy

Nazy

Üye
Başka DVD romda denetebilirsin

PcM@STéR

PcM@STéR

Üye
    Konu Sahibi
perfectlover' Alıntı:
Şifren senin olsun. Bad Copy Pro programını kullan. adresinde vardı. Isobuster benzeri bir programdır. Diğer yöntemlerin içerisinde birtek alkolle silmemen kalmış bir de onu dene. Ayrıca DVD Rom'un lensini de temizlemeyi dene.

Yardımınız İçin saolun. Şifreyi Hediye olarak vermek İstedim. İstemiyorsan O ayrı mesele...

perfectlover

Üye
Rica ederim. Amacını anlıyorum. Fakat ben de başka bir görüşü savunuyorum. "Menfaat beklemeden başkalarına yardım etmek." Neyse. Hallettin mi problemi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt