patron eminmisinMeslek lisesinde kız olmuyor
bizim okulda erkekten fazla kız var 100 erkek desen 300-400 kız var 
patron şimdi meslek lisesi mezunuysan birbirimizi anlarız anadolu grubumuydun sen ? yoksa düzmüMeslek Lisesinden Mezunum Kesinlikle düz lise diyorum HERKEZ SÖYLE DÜŞÜNÜYOR BEN DERSTEN ANLAMAM MESLEK OKURUM Bİ MESLEĞİM OLUR EN AZINDAN ARTIK ÖYLE BİRŞEY YOK ve üniversiteye hazırlanmak istediğinizden hiç birşey öğrenmemiş olduğunuzu fark ediceksiniz mezun olduğum okulun %90 nı pişmandır meslek okuduğuna benim hayatımda yaptığım yanlışların en başında gelir meslek lisesi okumak SANA Tavsiyem Adam gibi bir liseye git ders Çalış Makaranıda Yap herşeyini yap ama dersinide Çalış güzel bi üniversiteye git.
Ben düz lise derim.Anadolu lisesini tutturamasaydım düz liseye gidecektim
patron şimdi meslek lisesi mezunuysan birbirimizi anlarız anadolu grubumuydun sen ? yoksa düzmü
ama güzel bir bölüme gidersen hayatın çok rahat geçer. Mesela ben üniversite okuyup mühendis olmayı hedefliyorum
. Hem bu ışte parada bol
Yani demek istediğim şu. Eğer meslek lisesine gidiyorsan hiç bir şekilde işsiz kalmazsın. Benim çok yakın bi arkadaşım mobilya bölümünden mezun oldu. Şimdi üniversite okuyor.. Daha sonrada güzel bir iş. Mis gibi yaşa