Düz lise mi ? Meslek lisesi mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

MrTech

MrTech

Üye
Düz Lise Neden İyi ?

Mc Demir

Mc Demir

Üye
Güzel kardeşim bende meslek lisesi okudum. Lise bitince hatta bitmeden bir işe girme gibi bi şansım vardı ama üni okumayı tercih ettim ısparta'yı kazandım. Bence herşey insanın kendisinde bitiyor. Kazanmayı istiyorsan kazanırsın. Yok ben lise'de alemimi yaparım üni sınavınada hazırlanmam dersen kendine edersin. Kısacası her şekil meslek lisesi avantajlı bence.

_RYUK_

_RYUK_

Üye
kısacasi hersey sende bitiyor. Sırf lise ye giderim dersen düz lise; kendimî geliştireyim bir iş öğreneyim dersen meslek derim.

KaRaMsAr pReNs

KaRaMsAr pReNs

Üye
meslek lisesi tabiki de

Jomolocco

Jomolocco

Üye
arkadasim duz lise tabikide universite sinavinda daha basarili olursun hicmi istatisliklere bakmiyorsun. bi bakmani tavsiye ederim meslek lisesinden universiteye gecme orani yuzde kac?
hadi okudun diyelim sonra ne yapacaksin
2012 yilinda yasiyoruz.adam 4+4+4 sistemini koymus lise zorunlu kilinmis sen meslek lisesinden mezun ol bir matematik dersini yada fizik kimya biyoloji dersini duz lisedeki gibi ogrenebilecekmisin
az derslerine calis aylaklik yapma universite oku 9. sinifi tekrar etmek ne demektir yazik ya bu kadar mi zor ?
yada meslek lisesinin ne gibi bir avantaji varda tercih ediyorsun....

Mert Gürbüz

Üye
Meslek olsun tercihin kesinlikle.

Jitou

Jitou

Üye
Düz lise tercihimdir

MrTech

MrTech

Üye
Düz Lise ile Meslegin Farklılıklarını,Avantajlarını Yazar mısınız ?

spy ghost

spy ghost

Üye
Meslek lisesinde kız olmuyor
patron eminmisin :ehe bizim okulda erkekten fazla kız var 100 erkek desen 300-400 kız var :d:

- - - Eklendi - - -

Bak direkt para istersen iş bulursun hemen alanına göre çünkü senin bir vasıfın var örneğin ben bilişim teknolojileri alanı veri tabanı dalındayım yoğunlukla program üzerine işliyor , şu kültür dersleri doğru-düzgün öğrenemezsin diyenlere geleyim hemen meslek lisesi ikiye ayrılır düz ve anadolu diye eğer anadolu statüsündeysen anadolu lisesi gibi 30 kişilik sınıflarda tecrübeleri hocalardan eğitimini alırsın.Şöyle düşün para konusunu adam seni çağırır derki sana ayda 1500 maaş vereyim lise bitince ama üniversite mezunu olursan bu parayı 3000 olarak bulursun bende meslekteyim yerimden memnunum

pelın_

meslek kesinlikle

mamilim90

mamilim90

Üye
Meslek Lisesinden Mezunum Kesinlikle düz lise diyorum HERKEZ SÖYLE DÜŞÜNÜYOR BEN DERSTEN ANLAMAM MESLEK OKURUM Bİ MESLEĞİM OLUR EN AZINDAN ARTIK ÖYLE BİRŞEY YOK ve üniversiteye hazırlanmak istediğinizden hiç birşey öğrenmemiş olduğunuzu fark ediceksiniz mezun olduğum okulun %90 nı pişmandır meslek okuduğuna benim hayatımda yaptığım yanlışların en başında gelir meslek lisesi okumak SANA Tavsiyem Adam gibi bir liseye git ders Çalış Makaranıda Yap herşeyini yap ama dersinide Çalış güzel bi üniversiteye git.

night_jack

night_jack

Üye
Mesleğin lisesimi olurmuş,meslek dediğin dışarda kazanılır:D
Ne cümle beeh:d:

pelın_

Hegüldüm bak

spy ghost

spy ghost

Üye
Meslek Lisesinden Mezunum Kesinlikle düz lise diyorum HERKEZ SÖYLE DÜŞÜNÜYOR BEN DERSTEN ANLAMAM MESLEK OKURUM Bİ MESLEĞİM OLUR EN AZINDAN ARTIK ÖYLE BİRŞEY YOK ve üniversiteye hazırlanmak istediğinizden hiç birşey öğrenmemiş olduğunuzu fark ediceksiniz mezun olduğum okulun %90 nı pişmandır meslek okuduğuna benim hayatımda yaptığım yanlışların en başında gelir meslek lisesi okumak SANA Tavsiyem Adam gibi bir liseye git ders Çalış Makaranıda Yap herşeyini yap ama dersinide Çalış güzel bi üniversiteye git.
patron şimdi meslek lisesi mezunuysan birbirimizi anlarız anadolu grubumuydun sen ? yoksa düzmü

Joker.

Joker.

Üye
Meslek lisesi

tempestshine

tempestshine

Üye
Ben düz lise derim.Anadolu lisesini tutturamasaydım düz liseye gidecektim

symbian.forever

symbian.forever

Üye
patron şimdi meslek lisesi mezunuysan birbirimizi anlarız anadolu grubumuydun sen ? yoksa düzmü

Adem . Ben anadolu meslek lisesi okuyorum.. Okuduğum bölüm makine teknolojileri bölümü. Ben kimi gördüysem herkes mesleğimi yani okuduğum bölümü beğeniyor. Liseyi bitirsem bile iş bulabilirim. Yani öyle diyorlar. Arkadaş neden meslek lisesi hakkında çok kötü düşünüyor bilmiyorum :hmmm ama güzel bir bölüme gidersen hayatın çok rahat geçer. Mesela ben üniversite okuyup mühendis olmayı hedefliyorum :eller:. Hem bu ışte parada bol :ehe Yani demek istediğim şu. Eğer meslek lisesine gidiyorsan hiç bir şekilde işsiz kalmazsın. Benim çok yakın bi arkadaşım mobilya bölümünden mezun oldu. Şimdi üniversite okuyor.. Daha sonrada güzel bir iş. Mis gibi yaşa

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Subay, pilot olmak varsa kafanda meslek lisesinin yanından bile geçme

Üst Alt