DUYURU-kontorloto(hokuspokus) oyunu hakkında..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sweety_boy_43

Üye
    Konu Sahibi
DUYURU-kontorloto(hokuspokus) oyunu hakkında..
1 haziran 2009-7 haziran 2009 tarihleri arasında hergün 5 kişiye 250 kontör,45 kişiye ise 100 kontör verilecektir.1ve7 haziran tarihleri de kampanyaya dahildir.
oynayan arkadaşların kazanma sansı yüksektir.

02:06:2009 ıtıbarıyle tavsıye edip 5 oyun hakkı kazanılması kaldırılmıstır.
ancak 1 ay boyunca en cok tavsıye eden ılk 100 kısı 100 kntr kazanacaktır..
bilginiz olsun.bol şanslar dilerim

• Beğen
Tepkiler: fbdr1907 ve Mr-Trojan

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Mükemmel bir kampanya!

cool_eagle

Üye
Ya bunlar günde 6000 kontor veriyor neredeyse anlamadığm şu bu kadar kontoru nereden buluyorlar. Herhangi bi üyelik yok ücret yok nereden karşılanıyo bu kontorler

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Ya bunlar günde 6000 kontor veriyor neredeyse anlamadığm şu bu kadar kontoru nereden buluyorlar. Herhangi bi üyelik yok ücret yok nereden karşılanıyo bu kontorler

Anladığım kadarıyla numaraları satıyorlar. Elbette bir çıkarları var. Numara satmaktan kastım, örneğin bir sigorta şirketi müşteri kazanmak için telefon açarlar. Peki numaraları nereden temin edecekler? Ya bir firmadan satın alacaklar ya da rastgele numara çevirecekler. Aradıkları kişinin isimlerini bilmeleri numara satışı yapacakları şirket için daha temiz olur. Üyelik yaparken isim de istiyor bu site ;)

Not: Yukarıda yazdıklarım tamamen kendi tahminimdir. Gerçeklikle alakası yoktur.

cool_eagle

Üye
Ya oraya üye oldum reklam mesajları falan geldi ama bilmiyorum artk bizden bisi almasınlarda :D

paradox1026

paradox1026

Üye
ben guvenli bulmuyorum siteyi!

cool_eagle

Üye
Bana ve kardeşime 100kontor yüklendi

kobra13

kobra13

Üye
guzel kappanya

sweety_boy_43

Üye
    Konu Sahibi
arslansem bız hep kazanıyoruz dolandırıcı bı sıte olsa heralde sıfreyı paylasmazlardı.
az once aradılar verdıler sıfreyı 100 kntr yukleyınce 500 kntr kazancaktım gel kazandan bırde bır fıyat olduum ıcın100 kntr yukleyınce dk sı 1 kntre konusacaktım ve yukledım 600 kntrum oldu+heryone 1 kntr oldu ....

arslansem

arslansem

Üye
arslansem bız hep kazanıyoruz dolandırıcı bı sıte olsa heralde sıfreyı paylasmazlardı.
az once aradılar verdıler sıfreyı 100 kntr yukleyınce 500 kntr kazancaktım gel kazandan bırde bır fıyat olduum ıcın100 kntr yukleyınce dk sı 1 kntre konusacaktım ve yukledım 600 kntrum oldu+heryone 1 kntr oldu ....
Anlaşıldı :oke: denemekte fayda var o halde :)

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
Konu İçin Teşekkürler!!

tarum1996

Üye
ben oynamaya başladım.kazanırsam bildiricem siteye:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...