Serhan
Üye
Bilmem başka güzel ortam bulamadımNeden Maxicep![]()

Bilmem başka güzel ortam bulamadımNeden Maxicep![]()

Çünkü Maxicep E deger veriyorumBilmem başka güzel ortam bulamadım![]()

Hocam sizce messi uzaylı mı?Bilmem başka güzel ortam bulamadım![]()

Valla hocam bilemiyorum insan ırkından gelen bir çeşit yabancı bir cisim gibiHocam sizce messi uzaylı mı?![]()

hocam eğer bunlar bahsettiginiz gibi klonlanma ile çoğalıyorsa uzaylılar çok iyi futbol oynuyor demektir. gördünüz mü hocam eskiden teknoloji çok ilerdeymis futbolcu bile yetiştirmisler.Valla hocam bilemiyorum insan ırkından gelen bir çeşit yabancı bir cisim gibi![]()

Hocam sen ne diyorsun onlar futbolcu ayarı yapılmış olarak doğuyorlarhocam eğer bunlar bahsettiginiz gibi klonlanma ile çoğalıyorsa uzaylılar çok iyi futbol oynuyor demektir. gördünüz mü hocam eskiden teknoloji çok ilerdeymis futbolcu bile yetiştirmisler.![]()

9 kişi hocambu arada forumun %69,2 si düşünerek düşünüyormus hocam çok ilginç gerçekten![]()

ülkemize getirmek lazım hocam. ülkemizin büyük klüplerinin ihtiyaçlari var böyle teknik oyunculara. sabri ile messi ayarındaki 500 futbolcuyu takas ederiz. oh miss.Hocam sen ne diyorsun onlar futbolcu ayarı yapılmış olarak doğuyorlar![]()

yine de önemli rakkam hocam9 kişi hocam![]()

Ha hocam sabri demişken geçen uzaylı arkadaşım |@%$æfa> beni aradadı sabrinin topunu bulmuşlarülkemize getirmek lazım hocam. ülkemizin büyük klüplerinin ihtiyaçlari var böyle teknik oyunculara. sabri ile messi ayarındaki 500 futbolcuyu takas ederiz. oh miss.![]()

hocam bir tanesi yetmezki diğer uzaya gönderdigi toplarida bulmalari lazim.Ha hocam sabri demişken geçen uzaylı arkadaşım |@%$æfa> beni aradadı sabrinin topunu bulmuşlar![]()

Onlar güneşte yanmışlar hocam |@%$æfa> arkadaşım whatsapp plus plus plus plus plus plus dan fotoğrafını göndermişti hocam.9 uğurlu sayimdir
hocam bir tanesi yetmezki diğer uzaya gönderdigi toplarida bulmalari lazim.![]()

Tabi teknoloji o kadar ileri oluncaOnlar güneşte yanmışlar hocam |@%$æfa> arkadaşım whatsapp plus plus plus plus plus plus dan fotoğrafını göndermişti hocam.![]()

Ola bilirBeyler ossuran uzayli varmidirbunu uzun uzun tartisabiliriz bence ossurmak bir sanattir
![]()
m
:Kumların üzerinden kaydırarak yapmışlar açıklamışlardıMisirdaki piramitleri uzaylilar yapti diyorlar ama bence bizden onceki insan nesli cok gelismisdi ve onlar yapti piramitleri ve insanligin sonu geldi ardindan tekrar cogaldiksizin bu konuda dusunceleriniz nedir dusunun bakem
![]()
: