Düşünenler Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

En Çok Nasıl Düşünürsünüz ?

• Düşünerek

Kullanılan: 21 70.0%
  • Denge En Önemlisi Dengeyi Bozmamak Lazım

Kullanılan: 6 20.0%
  • Otsturarak

Kullanılan: 6 20.0%
  • Oturarak

Kullanılan: 9 30.0%
  • :hmmm yaparak

Kullanılan: 12 40.0%
  • İşsizlik

Kullanılan: 8 26.7%

• Kullanılan toplam oy
    30
esed44498

esed44498

Üye
Zaman diye bir kavram aslında yoktur , zaman insanlara plan görevi görmek amaçlı , gün planları gibi birşeyler yapılmak amaçlı uydurulan bir kavramdır. :hmmm

Bence öle neden diye sorarsan ''Bilime Göre'' , çok çok yüksek bir hıza ulaşırsan Sürekli olarak denen birşey boyut değiştirirsin. Farklı bir boyuta gidersin. Peki Zaman Yolculuğu dediğimiz şey nedir? , Hız'a bağlı olarak geçmiş veya geleceğe gitmek Yani aslında biz boyut değiştiriyoruz farklı bir boyuta. Ve hangi zamana gitceğimiz belli değil. Boyutlar arasında binlerce boyut var , Farklı olaylar üstüne boyutlar. Yani belkide Dünyanın Kaos haline geldiği bi boyuta veya Savaşların sonucu değişik olan bir boyuta düşebiliriz. Bu yüzden bu hız ve bu teknoloji imkanı olmadığı için zaman yolculuğu diye birşeyde yoktur :hmmm
Aynen.
Cok doğru.

• Beğen
Tepkiler: Düşünen Adam

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
:hmmm

Serhan

Serhan

Üye
    Konu Sahibi
@Düşünen Adam @esed44498
The Flash izleyin :hmmm

H0lligan

Üye

Serhan

Serhan

Üye
    Konu Sahibi
Zaman diye bir kavram aslında yoktur , zaman insanlara plan görevi görmek amaçlı , gün planları gibi birşeyler yapılmak amaçlı uydurulan bir kavramdır. :hmmm

Bence öle neden diye sorarsan ''Bilime Göre'' , çok çok yüksek bir hıza ulaşırsan Sürekli olarak denen birşey boyut değiştirirsin. Farklı bir boyuta gidersin. Peki Zaman Yolculuğu dediğimiz şey nedir? , Hız'a bağlı olarak geçmiş veya geleceğe gitmek Yani aslında biz boyut değiştiriyoruz farklı bir boyuta. Ve hangi zamana gitceğimiz belli değil. Boyutlar arasında binlerce boyut var , Farklı olaylar üstüne boyutlar. Yani belkide Dünyanın Kaos haline geldiği bi boyuta veya Savaşların sonucu değişik olan bir boyuta düşebiliriz. Bu yüzden bu hız ve bu teknoloji imkanı olmadığı için zaman yolculuğu diye birşeyde yoktur :hmmm
Oha lan kesin The Flash izledin sen :D Hercümlene katılıyorum :hmmm

• Beğen
Tepkiler: Düşünen Adam

H0lligan

Üye

Murat Alper

Murat Alper

Moderator

H0lligan

Üye

Marco Laren

Marco Laren

Üye
kapısına "yarım saat sonra gelicem" yazan
esnaf acaba kime göre yarım saat demiştir?
bana göre mi, benden sonra gelene göre mi?
Dusunun :hmmm

Serhan

Serhan

Üye
    Konu Sahibi
Kendine göre :hmmm

Jus7ice

Jus7ice

Üye

Serhan

Serhan

Üye
    Konu Sahibi
hmmm: :hmmm

Gönüldaş

Gönüldaş

Üye
Düşüncemin düşleri :hmmm

H0lligan

Üye
Misirdaki piramitleri uzaylilar yapti diyorlar ama bence bizden onceki insan nesli cok gelismisdi ve onlar yapti piramitleri ve insanligin sonu geldi ardindan tekrar cogaldik :hmmm sizin bu konuda dusunceleriniz nedir dusunun bakem :hmmm

Baydırman

Baydırman

Moderator
Misirdaki piramitleri uzaylilar yapti diyorlar ama bence bizden onceki insan nesli cok gelismisdi ve onlar yapti piramitleri ve insanligin sonu geldi ardindan tekrar cogaldik :hmmm sizin bu konuda dusunceleriniz nedir dusunun bakem :hmmm
onaylıyorum. medeniyet bir yere kadar gelişip sonra son buluyor bence. mesela eski zamanlarda hesaplama yapmak için ilkel bir bilgisayar yapmışlar o bulunmus. tıpta ilerlemisler felan ama su anki ileri teknolojimiz bile o zamanlara yetisemiyor. demekki baya baya gelişmisler. bizde su an geliştik diye kendimizi kandiririyoruz sanırım.

esed44498

esed44498

Üye
@Düşünen Adam @esed44498
The Flash izleyin :hmmm
Ben cnbc-e de denk gelince izliyorum
Altyazili sevmem dizi izlemek
Ama Game of Thrones ve The Flash icin bir ayricalik yapiyirum.
Hmmmm

Serhan

Serhan

Üye
    Konu Sahibi
Ben cnbc-e de denk gelince izliyorum
Altyazili sevmem dizi izlemek
Ama Game of Thrones ve The Flash icin bir ayricalik yapiyirum.
Hmmmm
İlk bölümden itibaren pcden izle veya flasha atıp tvde izle ben öyle yapıyorum :hmmm

Üst Alt