Düşünenler Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

En Çok Nasıl Düşünürsünüz ?

• Düşünerek

Kullanılan: 21 70.0%
  • Denge En Önemlisi Dengeyi Bozmamak Lazım

Kullanılan: 6 20.0%
  • Otsturarak

Kullanılan: 6 20.0%
  • Oturarak

Kullanılan: 9 30.0%
  • :hmmm yaparak

Kullanılan: 12 40.0%
  • İşsizlik

Kullanılan: 8 26.7%

• Kullanılan toplam oy
    30

Baydırman

Baydırman

Moderator
Valla hocam bilemiyorum insan ırkından gelen bir çeşit yabancı bir cisim gibi :hmmm
hocam eğer bunlar bahsettiginiz gibi klonlanma ile çoğalıyorsa uzaylılar çok iyi futbol oynuyor demektir. gördünüz mü hocam eskiden teknoloji çok ilerdeymis futbolcu bile yetiştirmisler. :hmmm

Serhan

Serhan

Üye
    Konu Sahibi
hocam eğer bunlar bahsettiginiz gibi klonlanma ile çoğalıyorsa uzaylılar çok iyi futbol oynuyor demektir. gördünüz mü hocam eskiden teknoloji çok ilerdeymis futbolcu bile yetiştirmisler. :hmmm
Hocam sen ne diyorsun onlar futbolcu ayarı yapılmış olarak doğuyorlar :hmmm

Baydırman

Baydırman

Moderator
bu arada forumun %69,2 si düşünerek düşünüyormus hocam çok ilginç gerçekten :hmmm

• Beğen
Tepkiler: Serhan
Serhan

Serhan

Üye
    Konu Sahibi
ülkemize getirmek lazım hocam. ülkemizin büyük klüplerinin ihtiyaçlari var böyle teknik oyunculara. sabri ile messi ayarındaki 500 futbolcuyu takas ederiz. oh miss. :hmmm
Ha hocam sabri demişken geçen uzaylı arkadaşım |@%$æfa> beni aradadı sabrinin topunu bulmuşlar :hmmm

Baydırman

Baydırman

Moderator
9 uğurlu sayimdir :hmmm
Ha hocam sabri demişken geçen uzaylı arkadaşım |@%$æfa> beni aradadı sabrinin topunu bulmuşlar :hmmm
hocam bir tanesi yetmezki diğer uzaya gönderdigi toplarida bulmalari lazim. :hmmm

Serhan

Serhan

Üye
    Konu Sahibi
9 uğurlu sayimdir :hmmm

hocam bir tanesi yetmezki diğer uzaya gönderdigi toplarida bulmalari lazim. :hmmm
Onlar güneşte yanmışlar hocam |@%$æfa> arkadaşım whatsapp plus plus plus plus plus plus dan fotoğrafını göndermişti hocam. :hmmm

H0lligan

Üye
Beyler ossuran uzayli varmidir :hmmm bunu uzun uzun tartisabiliriz bence ossurmak bir sanattir :hmmm

0MG90

0MG90

Üye
Oha lan 30 sayfa ne yazdınız
Böyle bi konu daha vardır neydi o hatırlayamadım :hmmm

Baydırman

Baydırman

Moderator
Haydaaa :hmmm

KRİMİNOLOJİ

KRİMİNOLOJİ

Üye
#düşünmekiçindüşünüyoruz
Arkadaşlar çabuk koşun gelin kendini komik sanan birini buldum :aha: :kac: :hmmm:
Misirdaki piramitleri uzaylilar yapti diyorlar ama bence bizden onceki insan nesli cok gelismisdi ve onlar yapti piramitleri ve insanligin sonu geldi ardindan tekrar cogaldik :hmmm sizin bu konuda dusunceleriniz nedir dusunun bakem :hmmm
Kumların üzerinden kaydırarak yapmışlar açıklamışlardı :vur: :hmmm

Mr.Pro

Mr.Pro

Üye
:sirit: :hmmm

Üst Alt