Düsünceleriniizi alıyım..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
key43

key43

Üye
    Konu Sahibi
Düsünceleriniizi alıyım..
Nokia n9 Hakkında düsünceleriniz.Ya da kullananız warsa o kadar para o telefona verilir mi söyleyebilirmiyiz??

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Verilir.Belli bir kesim için gayet alınasıca bir telefon.Eğer sistem şeysileriyle oynamayı seviyorsan ondan güzeli yok diyebilirim.Marketi yetersiz ama Nitroit kurabilirsin bunun için.İyi olup olmaması telefonu ne amaçla kullanacağına bağlı.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
şuan yeni türkcell faturalı hat alana 64 gb versiyonu 999 tl ben geçen salı Nokia shop dan 16 gb ını makul bir fiyata aldım.. Telefon mükemmel ama kurcalarım uğraşırım sıkılmam sinirlenmem dersen.. En basitinden cihaza radyo yüklemek için bile terminal kullanman gerekli bununla uğraşırım dersen al yoksa alma.

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
futbol123

futbol123

Üye
Okadar parayı haketmiyor.Galaxy s3 yada s2 alırsın çok çok daha iyi bir telefon.Yada başka bir androidli cihaz one x,s birsürü seçenek var

doctorrr

doctorrr

Üye
oyun uygulama senin için bir kriter değilse o fiyata alınabilecek en iyi telefondur :spr ayrıca sistemi tam bir optimizasyon harikasıdır :spr bikaç temel özellikten feragat ederek android kurabilirsin :spr ayrıca dual boot özelliğiyle kapatıp açtığında ister meegoyla ister androidle telefonu kullanabilirsin :spr daha neler neler...

• Beğen
15097

15097

Üye
Bence verilir o kadar para hem bu aralar 64 gb çok uygun bir fiyata satılıyor.

• Beğen
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
[QUOTE=" Tehlike ";5114323]Okadar parayı haketmiyor.Galaxy s3 yada s2 alırsın çok çok daha iyi bir telefon.Yada başka bir androidli cihaz one x,s birsürü seçenek var[/QUOTE]

ben 1100 TL ye aldım N9 u sen bu saydıklarının hangisini alabilirsin bu paraya ?

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
[QUOTE=" Tehlike ";5114323]Okadar parayı haketmiyor.Galaxy s3 yada s2 alırsın çok çok daha iyi bir telefon.Yada başka bir androidli cihaz one x,s birsürü seçenek var[/QUOTE]

N9 alan adam telefonu senin gibi kullanmaz işte olay burda.Bu yüzden gayet alınası bir telefon heleki 1000 TL gibi bir fiyata.

doctorrr

doctorrr

Üye
:ah

futbol123

futbol123

Üye
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
valla o beğenmediğin donanım.. Shadow gun gta3 gibi oyunları çalıştırıyor ;)

futbol123

futbol123

Üye
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
[QUOTE=" Tehlike ";5114388]
:d::d: çalıştırmasına hepsi çalıştırır önemli olan kaliteli oynamak.:) dona dona oynanır orası farklı ;)
[/QUOTE]

izle bakalım videoları.

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

Ben izledim videoları gözle görünür bir sorun göremedim :P:

Ben bi akrabamın telefonunda oyunları oynadım bile hiç bir problem yok.Yok öyle yok böyle diyorlar ama nedense açıyor her şeyi çatır çatır.Tarayıcı ve diğer şeyler için zaten MeeGo var üstüne.Kısacası gayet güzel ve alınası bir telefon :good:

15097

15097

Üye

Ben bi akrabamın telefonunda oyunları oynadım bile hiç bir problem yok.Yok öyle yok böyle diyorlar ama nedense açıyor her şeyi çatır çatır.Tarayıcı ve diğer şeyler için zaten MeeGo var üstüne.Kısacası gayet güzel ve alınası bir telefon :good:
Aynen öyle.Note 2 veya yeni iphone alacak olmasam alırdım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...