Düsünceleriniizi alıyım..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

Aynen öyle.Note 2 veya yeni iphone alacak olmasam alırdım :)

Note2 veya Tizenli modelleri veya Wp8'li modelleri veya Jollanın modellerini veya New Iphone alacak olmasam bende alırdım :kıskıs:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
son kuruşuna kadar hak ediyo

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

Benim kafamda da çok seçenek var ama note 2 ve iphone bir adım önde. :hmmm

Eğer Apple aman aman mükemmel bir şey yapamazsa Iphone almam.IOS'dan biraz sıkıldım açıkçası bide büyük ekran istiyorum en az 4.3.Iphone 5 4" olacak galiba :hmmm

doctorrr

doctorrr

Üye
wp8 i görmeden olmaz :hmmm

• Beğen
15097

15097

Üye
Evet önce çıksın bi hepsi.Sonra karar vermek en mantıklısı ama ben zaten note'u seviyorum note2'yi de seveceğimi umuyorum :)

• Beğen
key43

key43

Üye
    Konu Sahibi
şuan yeni türkcell faturalı hat alana 64 gb versiyonu 999 tl ben geçen salı Nokia shop dan 16 gb ını makul bir fiyata aldım.. Telefon mükemmel ama kurcalarım uğraşırım sıkılmam sinirlenmem dersen.. En basitinden cihaza radyo yüklemek için bile terminal kullanman gerekli bununla uğraşırım dersen al yoksa alma.

Fiyatı uygun fakat kurcalamayı sevmem.Telefonu alsam gerekli ayarları düzeltir gerisine karısmam.Radyo yüklemek icinde yani terminal ile ugrsamam 2 saat.

- - - Eklendi - - -

[QUOTE=" Tehlike ";5114323]Okadar parayı haketmiyor.Galaxy s3 yada s2 alırsın çok çok daha iyi bir telefon.Yada başka bir androidli cihaz one x,s birsürü seçenek var[/QUOTE]

Galaxy S2 bana cok büyük geldi acıkcası.Fazla büyük.S3 Güzel ama bi türlü alısamadım ona.Bide Androidli Cihaz hiç kullanmadım o yüzden android'e güvenemiyorum..

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

Fiyatı uygun fakat kurcalamayı sevmem.Telefonu alsam gerekli ayarları düzeltir gerisine karısmam.Radyo yüklemek icinde yani terminal ile ugrsamam 2 saat.

- - - Eklendi - - -

Galaxy S2 bana cok büyük geldi acıkcası.Fazla büyük.S3 Güzel ama bi türlü alısamadım ona.Bide Androidli Cihaz hiç kullanmadım o yüzden android'e güvenemiyorum..

Kurcalamayı sevmiyorsan N9 sana uygun değil.Bütçen 1500 civarında ise Galaxy SII, HTC Sensation XE , HTC One S (Yurtdışı olanları) , Sony Xperia S, Iphone 4S bunlara bakmalısın.1000 TL civarındaysada Motorola Artix'i öneririm.Android'te güvenilmeyecek bir şey yok neyine güvenemiyorsun anlamadım.

furkan176

furkan176

Üye
Bence N9 çok güzel özellikle mavi rengi:D Ama uğraşmıcaksan o fiyatlara bşka telefon bakabilirsin.64 GB dı 1000 miş gerçekten süper:D

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
tarayıcısı web için ideal tarayıcılardan terminalle de iki saat uğraşmıyosun yazcağın iki satır kod karar senin.

futbol123

futbol123

Üye
999tl di bugun turkcellde gördüm

15097

15097

Üye
[QUOTE=" Tehlike ";5115273]999tl di bugun turkcellde gördüm[/QUOTE]
Acaba 16 GB'ı ne kadar :hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...