kullanıcıadları
Üye
Aynen öyle.Note 2 veya yeni iphone alacak olmasam alırdım![]()
Note2 veya Tizenli modelleri veya Wp8'li modelleri veya Jollanın modellerini veya New Iphone alacak olmasam bende alırdım

Aynen öyle.Note 2 veya yeni iphone alacak olmasam alırdım![]()

Note2 veya Tizenli modelleri veya Wp8'li modelleri veya Jollanın modellerini veya New Iphone alacak olmasam bende alırdım![]()

Benim kafamda da çok seçenek var ama note 2 ve iphone bir adım önde.
Nolduki hangisini daha çok beğenirsem onu alıcam işte ama Pureview'li Lumia'lar ve Note2 bir adım önde![]()

Benim kafamda da çok seçenek var ama note 2 ve iphone bir adım önde.![]()

şuan yeni türkcell faturalı hat alana 64 gb versiyonu 999 tl ben geçen salı Nokia shop dan 16 gb ını makul bir fiyata aldım.. Telefon mükemmel ama kurcalarım uğraşırım sıkılmam sinirlenmem dersen.. En basitinden cihaza radyo yüklemek için bile terminal kullanman gerekli bununla uğraşırım dersen al yoksa alma.
Evet önce çıksın bi hepsi.Sonra karar vermek en mantıklısı ama ben zaten note'u seviyorum note2'yi de seveceğimi umuyorum![]()

valla o beğenmediğin donanım.. Shadow gun gta3 gibi oyunları çalıştırıyor![]()
iyi güzelde sadece oyun ile olmuyor ki.Mesela ben webte de gezmeyi seviyorum.

tarayıcısı gayet iyi kardeşim
iyi güzelde sadece oyun ile olmuyor ki.Mesela ben webte de gezmeyi seviyorum.

Fiyatı uygun fakat kurcalamayı sevmem.Telefonu alsam gerekli ayarları düzeltir gerisine karısmam.Radyo yüklemek icinde yani terminal ile ugrsamam 2 saat.
- - - Eklendi - - -
Galaxy S2 bana cok büyük geldi acıkcası.Fazla büyük.S3 Güzel ama bi türlü alısamadım ona.Bide Androidli Cihaz hiç kullanmadım o yüzden android'e güvenemiyorum..
16gb ı zaten
Acaba 16 GB'ı ne kadar![]()
Tehlike ";5115361][COLOR="DarkRed' Alıntı:
16gb ı zaten