:cry::cry::cry::cry::cry:
somurtukk Üye Konu Sahibi Cezzbedici3' Alıntı: senin düşüncelerini öğrenmek isterdim Genişletmek için tıkla ... sende miii
Furkan Emekli Üye Düşünce okuyabilseydim ırkçılığa maruz kalanların beyaz tenli insanlara karşı düşüncesini okurdum.
somurtukk Üye Konu Sahibi Furkan Emekli' Alıntı: Düşünce okuyabilseydim ırkçılığa maruz kalanların beyaz tenli insanlara karşı düşüncesini okurdum. Genişletmek için tıkla ...
Furkan Emekli' Alıntı: Düşünce okuyabilseydim ırkçılığa maruz kalanların beyaz tenli insanlara karşı düşüncesini okurdum. Genişletmek için tıkla ...
ultraslan_66 Üye hiç kimsenin düşüncesini okumak istemezdim bu sonuç her zaman olumlu sonuç vermeyebilir fazla bilgi her zaman zarar
hiç kimsenin düşüncesini okumak istemezdim bu sonuç her zaman olumlu sonuç vermeyebilir fazla bilgi her zaman zarar
somurtukk Üye Konu Sahibi ultraslan_66' Alıntı: hiç kimsenin düşüncesini okumak istemezdim bu sonuç her zaman olumlu sonuç vermeyebilir fazla bilgi her zaman zarar Genişletmek için tıkla ... bu da iyiydi. paranoyak olurduk acaba su bnm ıcın ne dusunuyo bu bnm ıcın ne dusunuyo. yok su beenım dusuncemı okuyabılıyomu
ultraslan_66' Alıntı: hiç kimsenin düşüncesini okumak istemezdim bu sonuç her zaman olumlu sonuç vermeyebilir fazla bilgi her zaman zarar Genişletmek için tıkla ... bu da iyiydi. paranoyak olurduk acaba su bnm ıcın ne dusunuyo bu bnm ıcın ne dusunuyo. yok su beenım dusuncemı okuyabılıyomu
everest22 Üye Düşünce okuyabilseydim kim milyoner olmak istere katilir 1 milyonu alir hiç öss falan uğraşmazdim