Düşük fiyatlı Q klavyeli telefon

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre-45

Emre-45

Üye
    Konu Sahibi
Düşük fiyatlı Q klavyeli telefon
Arkadaşlar olabildiğince düşük fiyatlı sadece mesajlaşmak için kullanacağım q klavyeli teleon arıyorum. Sadece evde mesajlaşmak için kullanılacak yani siyah beyaz ekran olsa dahi olur :) Zaten kullandığım N8 var ama daha rahat mesajlaşmak için bir tel almayı düşünüyorum.
Aklımda çin malı E71 var sıfırı 60-70 lira ama aklımda sar değeri korkusu var telefonla çok mesajlaşacağım için sağlığımda sıkıntı olmasını istemiyorum bir de ikinci el General Mobile DST Q100 bakıyorum oda olabilir. Başka önerisi olan varsa bekliyorum ama şu çin malı E71 in sar değeri hakkında bilgiye ihtiyacım var..
Bu arada arkadaşlar önereceğiniz telefonlar 100 TL yi geçmezse çok iyi olur hatta yaklaşmasın bile ne kadar ucuz o kadar iyi :) zaten N8 im var sadece mesajlaşmak için lazım olduğundan iyi birşeye gerek yok.. İkinci el yıpranmış da olabilir. Satan varsa alabilirim de.. Şimdiden teşekkürler..

----------Eklendi @ 22:20:30 ---------- Yazıldı @ 22:19:23 ----------

Arkadaşlar kararımda bir değişiklik oldu q klavyeli olmasa da çok rahat mesajlaşılabilen bir telefon da olabilir çünkü belirttiğim fiyata neredeyse çin malları dışında pek telefon yok :)

pRime.

pRime.

Üye
O fiyatlara sadece çin malı bulursun. N8'le gayet pratik mesajlaşılıyor yav. :)

mstf_l

mstf_l

Üye
kardes bir 1110,1100, alabilirsin yada o seriden biri
Klavyeli olursa anca cin malı olur onlardan fazla anlamam

Emre-45

Emre-45

Üye
    Konu Sahibi
evet n8ile pratik mesqjlasiliyor fakat dokunmatik oldugu icin rahat edemiyorum bi zaman sonra. Evet bende 1110 dusundum kardes ama su cin mali e71 nasildir acaba

mstf_l

mstf_l

Üye
cin malı cin malıdır kardes ne zaman yolda bırakacagı hic belli olmaz bir zaman sonra basmaz olur bir gun ekranı ice coker bir gun imeisi kacak cıkar hicbir cin malını tavsiye etmem ozellikle hic markası olmayan birseyse ama yinede secim senin

Emre-45

Emre-45

Üye
    Konu Sahibi
imei falan sorun değil de sadece mesaj için kullanıcam zaten beni korkutan sar değeri

seromaxs

Üye
ben Q klavyeli t-tech w09 beyaz satıyorum 220 tlye 2 ay kullandım çok sağlam çizik falan yok 2 yıl garantisi var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt