Emre-45
Üye
Düşük fiyatlı Q klavyeli telefon
Arkadaşlar olabildiğince düşük fiyatlı sadece mesajlaşmak için kullanacağım q klavyeli teleon arıyorum. Sadece evde mesajlaşmak için kullanılacak yani siyah beyaz ekran olsa dahi olur
Zaten kullandığım N8 var ama daha rahat mesajlaşmak için bir tel almayı düşünüyorum.
Aklımda çin malı E71 var sıfırı 60-70 lira ama aklımda sar değeri korkusu var telefonla çok mesajlaşacağım için sağlığımda sıkıntı olmasını istemiyorum bir de ikinci el General Mobile DST Q100 bakıyorum oda olabilir. Başka önerisi olan varsa bekliyorum ama şu çin malı E71 in sar değeri hakkında bilgiye ihtiyacım var..
Bu arada arkadaşlar önereceğiniz telefonlar 100 TL yi geçmezse çok iyi olur hatta yaklaşmasın bile ne kadar ucuz o kadar iyi
zaten N8 im var sadece mesajlaşmak için lazım olduğundan iyi birşeye gerek yok.. İkinci el yıpranmış da olabilir. Satan varsa alabilirim de.. Şimdiden teşekkürler..
----------Eklendi @ 22:20:30 ---------- Yazıldı @ 22:19:23 ----------
Arkadaşlar kararımda bir değişiklik oldu q klavyeli olmasa da çok rahat mesajlaşılabilen bir telefon da olabilir çünkü belirttiğim fiyata neredeyse çin malları dışında pek telefon yok
Zaten kullandığım N8 var ama daha rahat mesajlaşmak için bir tel almayı düşünüyorum.Aklımda çin malı E71 var sıfırı 60-70 lira ama aklımda sar değeri korkusu var telefonla çok mesajlaşacağım için sağlığımda sıkıntı olmasını istemiyorum bir de ikinci el General Mobile DST Q100 bakıyorum oda olabilir. Başka önerisi olan varsa bekliyorum ama şu çin malı E71 in sar değeri hakkında bilgiye ihtiyacım var..
Bu arada arkadaşlar önereceğiniz telefonlar 100 TL yi geçmezse çok iyi olur hatta yaklaşmasın bile ne kadar ucuz o kadar iyi
zaten N8 im var sadece mesajlaşmak için lazım olduğundan iyi birşeye gerek yok.. İkinci el yıpranmış da olabilir. Satan varsa alabilirim de.. Şimdiden teşekkürler..----------Eklendi @ 22:20:30 ---------- Yazıldı @ 22:19:23 ----------
Arkadaşlar kararımda bir değişiklik oldu q klavyeli olmasa da çok rahat mesajlaşılabilen bir telefon da olabilir çünkü belirttiğim fiyata neredeyse çin malları dışında pek telefon yok