Düşük bütçeli Telefon öneri

Sponsorlu Bağlantılar

osmnbabaoglu

osmnbabaoglu

Üye
QUAD CORE 1.2 GHZ SNAPDRAGON 400 İŞLEMCİ hiçte yabana atılacak bir işlemci değil 700 lira için ki Samsung J serisinden daha hızlı gözlemlerime göre birde oyun cihazı yavaşlatmaz yavaşlatan gereksiz ram yiyen sözde temizlik ve virüs! uygulamalarıdır
QUAD CORE 1.2 GHZ SNAPDRAGON 400 İŞLEMCİ hiçte yabana atılacak bir işlemci değil 700 lira için ki Samsung J serisinden daha hızlı gözlemlerime göre birde oyun cihazı yavaşlatmaz yavaşlatan gereksiz ram yiyen sözde temizlik ve virüs! uygulamalarıdır

Rygebin

Rygebin

Üye
Yalnız Gm4G de 410 var mimari açisindan daha iyi diyebiliriz :) Hız konusuna birşey diyemem.

ugurkartal09

ugurkartal09

Üye
    Konu Sahibi
Kullananlarda kronik bi dokunma sorunu var mi ? Incenelerini izlerken gordum cogu kişide varmış sizde durum nedir

ugurkartal09

ugurkartal09

Üye
    Konu Sahibi
Smart 6 nasildir

ugurkartal09

ugurkartal09

Üye
    Konu Sahibi
ikisi arasında hangisini almak daha mantıklı

Rygebin

Rygebin

Üye
ekran sorun değil. ne de olsa one da düşük değil o kadar
Yarım inç fark ettiriyor . Smart 6'nın full hd Gm 4G nin hd hocam .
Full hd takintisi var bende de . Göze daha hoş geliyor ondan dedim .

Son düzenleme:
ugurkartal09

ugurkartal09

Üye
    Konu Sahibi
operatör cihazı olmasından dolayı içim ısınmadı ona. şimdi bir kaç ay sonra sorun olur benden bilmesinler niye bunu önerdin diye

0MG90

0MG90

Üye
Xperia C3, GM 4G

ugurkartal09

ugurkartal09

Üye
    Konu Sahibi
c3 1 gb ram, one 4g ve smart 6 2 gb ram
lenovo vibe x2 nasıldır

0MG90

0MG90

Üye
Güncelleme istiyorsanız GM 4G alın, güncellemeyi takmazsanız Vibe X2 veya G7

• Beğen
Tepkiler: BRKTNL ve kaankulahli

Emre

Üye
Meizu M2 note veya Lenovo P70 alınabilir.

• Beğen
Tepkiler: lazye

Silinen Üye 2505573

Kapalı Hesap
gm 4g sony xperia z1

byAndroid

byAndroid

Üye
Gm 4g f/p de tavsiye ederim takılma yavaşlama kasma yok 1 aydır kullanıyorum Android M bekliyoz bakalım. Kirilmaz cam takılı olduğu halde dokunmatik te pek sıkıntı yaşamadım.
Edit : aynı konu sdn de var yazıyım mı oraya da :D

ugurkartal09

ugurkartal09

Üye
    Konu Sahibi
Gm 4g f/p de tavsiye ederim takılma yavaşlama kasma yok 1 aydır kullanıyorum Android M bekliyoz bakalım. Kirilmaz cam takılı olduğu halde dokunmatik te pek sıkıntı yaşamadım.
Teknoloji sams isi valla. Benim g2 de saglam çıktı onda da sorunlar vardi

MaxipmaN

Üye
j5 alınmaz 8gb dahili hafıza var gorilla glass yok

ugurkartal09

ugurkartal09

Üye
    Konu Sahibi
J5 yok zaten artik listemizde. Lenovo p70 ilk sirada. Lenovo s90, android one var aralarindan birisi gibi duruyor. Bulabilirsek iphone 5 var

Üst Alt