DustoJniK Nokia C7 Belle Refresh++ FinaL 2013

Sponsorlu Bağlantılar

kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye
evet bende test ettim iletildi mesajı gelmiyor.

pamukk27

pamukk27

Üye
cfw yı ındırdım sagolun tskurler..ama neden exe uzantılı klasoru acamıyorum nasıl yukleyecemı bılmıyorum :(:hmmm

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
uyarı etkileri kaldırıldı o yüzden gelmez iletildi uyarısı olsun arama özeti olsun vs. Vs. Pamukk exe dosyasını açacaksın bu kadar basit

Vasiyetim

Üye
Uyarı etkilerini nasıl aktif edicez peki ? En gerekli şeyleri kaldırmışsın yaw..

cankaan_x

Üye
Şebeke modu gsmdeyken bu avkon, temadan temaya değişiyormu yoksa benım telefon mu bozuk :d:

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
müthiş birşey olmuş şaşırdım...

Vasiyetim

Üye
mobil veri sayacı calısmıyor sanki? Uyarı etkılerını de soylermısın nasıl yaparız?

kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye
hocam bu ekran koruyucılardan animasyon oynatıcının klasörü nerede hangi tür animasyonları destekler birde örnek var mı sizde

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
gif uzantılı her dosyayı görür ve destekler...

kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye
Teşekkürler Usta birde birşey daha sorayım daha önce çekdiğimiz resimler diğer CFW lerde 5-6 MB çıkıyordu senin CFW 0,75 en fazla 2 MB kalitemi düşük yoksa aynımı çözmedim :) fark ne

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
at bilgisayara bak bakalım kalitesi nasıl :)

trontr

Üye
Öncelikle eline sağlık baya uğraşmışsın. Başlangıçta uygulamalar çalışmıyor demişsin, benim başlangıçta çalışan bir sürü uygulamam var, extrabuttons, active jack vs vs. bunlar da mı çalışmayacak. Eğer çalışmayacaklarsa bu modu kaldırmanın bir yolu var mı?

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
o uygulamalar çalışıyor.

trontr

Üye
Peki cfw y, yükledikden sonra rompatvherde hangi modları aktifleştirmem gerekiyor??

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
sistem dosyalarına erişmek istersen open all ve c2z4bin yamalarını aktifleştirmen gerekiyor. Normalde yamalara gerek yok

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Üstad 111.040.1511 için dolby, klavye ve multi taskli bir cfw yapabilir misin sana zahmet?

MertcaN9

MertcaN9

Üye
usta yeni güncellemelere hasret kaldık ama :(

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
ben cfw paylasmayi kestim yoksa ben kullaniyorum tum modlar ekli.

FastBreaker

FastBreaker

Üye
mekanik saatin sisi var mı ?

Üst Alt