DustoJniK Nokia C7 Belle Refresh++ FinaL 2013

Sponsorlu Bağlantılar

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Teşekkürler hocam

adem2135

Üye
teşekkürler dusto süper olmuş yalniz iki ufak problem var bilesin diye söylüyorum 1. müzik çalar ses seviyesi düşük eski cfwne göre ayrıca ses azaltıp yüksektiginde takılma oluyor seste. yükseliyor gibi oluyor ama olmuyor. 2. yine müzik çalar ses ortalama ayarı onunla oynayınca kapanıyor müzik çalar. 3 iki tane rompatcher var patcherdeki yamalardan en sonda ... Lock diye Bir yama var onu aktif edince hiçbir işlem yapamıyorsun tekrar flash atman gerekiyor.

- - - Eklendi - - -

acaba senin v8 cfwndeki rofs2 yi alip bu sürümdekiyle degistirsek olur mu..

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Müzik Çalar Sorunu Türkçe Dolby de veriyor. Rompatcher Lock yaması Programları kitler onu kullanma...

- - - Eklendi - - -

Müzik çalar ses seviyesi kısık değil kardeşim yanlışın var bende gayet düzgün çalışıyor... Dediğim gibi Donma olayı türkçe dolby den kaynaklanıyor.

- - - Eklendi - - -

Unutmadan Sistem Modlama bölümünde Vatron arkadaşımız Dolby i düzeltmiş Rofs2 ye gömüp kullanabilirsin. Konubaşlığındada belirttiğim gibi isteyen istediği geliştirmeyi yapabilir Geliştirme sürümü bu...

ayefe09

ayefe09

Üye
eline sağlık cfw yi yükledim. fakat ayrıca sormak istediğim bir iki şey var:
1. si efekt uygulayamıyorum e:\effects klasörüne atıyorum efectleri yada e:\resource/effects klasörünede atsamda olmuyor
2. konu harici belki ama arasıra tel kısamesaj gönderiliyor deyip mesaj göndeiyor acaba nedendir?

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Efektleri E/effects e atacaksın Ayarlardan Tema efektlerini açık yap mutlaka olacaktır. ( X-plore yardımıyla E de effects klasörünü sil. istediğin effects dosyasını E ye at ve tema değiştir. ( Efektlerin uygulanabilmesi için ya telefonu yeniden başlatmak gerekiyor yada tema değiştirmek.)

Kısamesaj olayını ilk defa senden duydum....

polluxea♪

polluxea♪

Üye
senin kullandıgın modlar yok hocam ya..ondan demiştim bnde..neyse biraz daha bekliycez artık

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Electroizm Onu engelleyemezsin tasarruf modu zaten ekli sıkıntı yok yani. Evet iki Tane Ekledim Otomatik başlangıç için :P

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
Tercihlerde ki Recep yazısını Rsc editör ile değiştirebilirsiniz. Profileng.r14 dosyasını Rsc editör ile açmalısınız. Rofs2/Resource de bulunur istediğinizi yazdıktan sonra confirm ardından save tıklamalısınız. Ve o dosyayla tekrar flash atmalısınız. Rsc editörü forumda bulabilirsiniz.

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Gerek yok gayet hoş duruyor Recep kardeşim :) Zaten tüm profiller düzenlebilir mod eklidir kardeşim telden de değiştirilebilir..

• Beğen
Tepkiler: Recep Özmen

electroizm

Üye
istemediğim modları kaldırmak için orjinal dosyasını nokia cookerle paçalayip klasör içeriğini orjinali ile değiştiriyorum x plore ile üzerine yaz diyorum ama yinede düzelmedi. mesela bildirim ışığı mesaj ve cevapsız çağrıda kırmızı yanıyor orjinal'inde beyaz yanıyor sadece whatsapp programı kırmızı yanıyordu bunu nasıl düzeltebilirim saygılar

- - - Eklendi - - -

eline sağlık cfw yi yükledim. fakat ayrıca sormak istediğim bir iki şey var:
1. si efekt uygulayamıyorum e:\effects klasörüne atıyorum efectleri yada e:\resource/effects klasörünede atsamda olmuyor
2. konu harici belki ama arasıra tel kısamesaj gönderiliyor deyip mesaj göndeiyor acaba nedendir?

tema efektleri sorunsuz çalışıyor. tema olarak nokia evolve bile kullanıyorsan temalar/genel/seçenekler/tema efektleri/açık yapman gerekir.

kısa mesaj gönderiliyor durumu operatörle ilgili olması lazım özellikle avea 'da çok oluyor

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Güncellendi..... Anasayfaya Bakınız...

emelli

emelli

Üye
kardeş bi önceki yazılımda kulaklığın sesi çok az çıkıyodu bunda düzeltildimi

BASAT01

Üye
bunu yükledikten sonra telefonumda var olan veriler silinir mi bilen var mı ?

tahamel

Üye
bu cfw c6 01 e yüklenmez mi...

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Evet Telefon Hafızasında Var Olan Veriler Silinir - Depo hafızasında ki Oyun, Uygulama ve Temaların Bazıları Silinmez....

kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye
Hocam bir önceki Sürüm 1.0 kendi internet tarayıcısından wap bankacılığa bağlandığımda sürekli kabul etmeme rağmen site güvenli olmayan bilgiler var indirilsin mi diye soru soruyor bağlanmıyordu bu sürümde acaba tarayıcıda bir değişiklik oldumu yoksa aynı mı

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Tarayıcıyla oynanmadı orjinal tarayıcı. Öyle birşey demesi acayip. İnternet ayarlarından kaynaklanabilir.Mesela hangi banka?

Ben Şu an finansbanktayım öyle bir sorun yok.

kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye
bank asya banka işlemi yaparken eft -havale -ödemelerde yapıyor genelde birde şimdi birşey daha farkettim SMS gönderdiğinde hata veriyor 3 taneden birinde Mesaj Düzenleyici ; Özellik desteklenmiyor diye bunu neden verir ki altı üstü 2 satır yazıda veriyor

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
ben bugün elliden fazla sms attım öyle bir hata vermedi. yazılımı tekrar kur fakat telefon ve depo hafızasını biçimlendir. soft format at tekrar yazılımı yükle. sistem çakışması olabilir..

haqanguven

haqanguven

Üye
Hocam bir önceki Sürüm 1.0 kendi internet tarayıcısından wap bankacılığa bağlandığımda sürekli kabul etmeme rağmen site güvenli olmayan bilgiler var indirilsin mi diye soru soruyor bağlanmıyordu bu sürümde acaba tarayıcıda bir değişiklik oldumu yoksa aynı mı
dustojnik haddimi aşıp konuna karıştıysam kusuruma bakma...
bu soruna ben cevap vereyim tarayıcı ayarlarından genel e gir güvenlik uyarıları gösterilsinmi sorusunu hayır yap tamamdır

Üst Alt