Düşsel Sıçıntılar :D:D

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tatula38

tatula38

Üye
    Konu Sahibi
Düşsel Sıçıntılar :D:D
-Sırf o iğrenç vesikalık fotoğrafım billboardlarda yaynlanmasın diye sbs den 500 almadım.
-" Dükkanın açık kalmis " diyen sevgilime " dükkan senin ;) " dedim . Tertemiz tokat yedim .
-Yemek yerken yanağını ısırmaktan daha büyük bi acı varsa o da aynı yeri 2. defa tekrar ısırmaktır .
-Galatasaray Arda'yi satmis Arshavini aliyormus...Tür​k mantigi hep ayni! Parayi bulduk Rus'a gidelim.
-Issız bi' adaya düşecek olsam, yanıma oksijenli su, sargı bezi ve tentürdiyot alırım. Düşeceğim sonuçta, tedavi gerekir.
-Küçükken okula herkes çanta ile gelirken klasörle gelen çocuk. Kabul edelim ki senin de kendi çapında bir havan vardı.
-Eczacının "yine bekleriz" demesi beddua değilde nedir ?
-Evde yalnızken bi ses Duydugunuzda 'Hayt, alo, hey' diye bağrıyosunuz ya, O sese cevap gelse altınıza sıçarsınız yemin ediyorum.
-Sınıfa yeni gelen hoca, iki isimli öğrenciye kesinlikle kullanılmayan ismiyle hitap eder. Bu kaçınılmaz bir doğa olayıdır.
-'Hayatı Erteleme!'​ diye bir kitap aldım. Yarın okurum.
-"Elalemin çocukları 1.nci oluyor'' diyen anneme Bak analar neler doğuruyor , sende iş yok" dedim & ardindan terlik
-İşkence: Telefonu şarja taktığın prizin koltuktan uzak olması ve senin telefona bakmak için devamlı ayağa kalkman.
-YAZININ YARISINA GELİNCE CAPS LOCK TUşunun açık olduğunu farkedip silmeye üşenenler derneği.
-“Kısa kollu tişörtle balkonda oturuyorum.” - 137 sivrisinek bunu beğendi.
-Arkadaşının telefonunu oyunlara bakacağım diye alıp hemen fotoğraflara ve mesajlara bakan insan, sen çok şerefsizsin lan.
-tetenet müthiş kampanya yapmış. ilk 2 ay para almadan internet hizmeti veriyolar,​ sonraki 22 ay internet hizmeti vermeden para alıyolar.
-Ya şu asdfjkamkpiçise​nidsasgkhdjasd gülüşü ne güzel ya mesela cümle içinde küfür ettim kimse farketmedi.
-Bayanların araba kullanması tabi ki zordur; Düşünsenize karşısında 3 tane ayna var ve o yola bakacak. Mümkün mü ?
-Tom ve jerry'de sadece ayakları görünen kadın bülent ersoy değilse ben de bişey bilmiyorum.
-çeyrek altın 160 lira olmuş.. bir kez daha sünnet olsam, gelir misiniz?
-Klimayı kim icat ettiyse, öbürkü dünyada bile serinleyecek kadar dua aldı.
-Kıbrıs'ta sahneye çıkan B.Ersoy için Türkiye'nin Lady Gaga'sı pankartı açılmış.Hava sıcaklığına baktım Kıbrıs 40 derece.e normal
-Kadınları anlayabilmek için empati kuruyorum bazen;Dün arabamı 55 dakkada parkedp,Mango'd​a bi eteğe 1saat 20dakka öylece baktım
-Bim'in kasası neden o kadar uzakta ? Lan birşey alacaksın maşallah labirent gibi.. Hugo'yu oraya koysan başa çıkamaz.
-Zeytin yağı zeytinden yapılıyorsa, bebek yağı? Aman tanrım.
-Alışverişte girilen mağazadaki klimanın önünden geçerken oluşan duyguya "Oh Be! Dünya Varmış" denir.
-Babamı arıyorum açıyor "ben seni arıyım" deyip kapatıyor. "50 kuruş gitti baba zaten" diyemiyorum, denmiyor işte..
-Müzik dunyasından yeni bir üzücü haber daha: Justin Bieber bu sabah evinde canlı bulunmuş.
-Toplu taşıma araçlarında sms yazarken yanındaki insanın o mesajı okuma gayretine sinir olanlar derneği.
-Sene 2011 hala "patates kızartması sevenler beğene tıklasın" diyolar.
-Bir uzay boşluğunun sonu yok, birde akasya durağının.
-Böğrü açık kılları dışarıya fırlayan canavar tipli adamların bindiği otobüse 'Özel Hulk Otobüsü' denir.
-Sevgili Dr. Oetker burası Türkiye. Burada babaneler supangle yapmaz. Yapsa sütlaç yapar, baklava yapar, kabak tatlısı yapar.
-iphone6 kablosuz şarj olcakmış,i7 bulaşık yıkayabilcekmiş​,i8 açık kalp amelyatı yapablcekmiş,i9​ iylerin dostu kötülern düşmanı..
-Zenginin malı züğürdün çenesini yormakla kalmadı psikolojisini de bozdu, yaktın bizi Acun, bitirdin bizi ayda 9 milyon dolar.
-Telefonun şarjı biter de kapanmadan fişe takmaya çalışırsın ya.bak söylerken bile heyecanlandım olm yok böle bi adrenalin ya.

face de bi sayfada gordum sizinle de paylasiyim dedim :D

• Beğen
Tepkiler: Mert, ' KalendeR ', djlkr ve 1 kişi daha

DPool

DPool

Üye
-Galatasaray Arda'yi satmis Arshavini aliyormus...Tür​k mantigi hep ayni! Parayi bulduk Rus'a gidelim.
:ehe:ehe

djlkr

djlkr

Üye
-tetenet müthiş kampanya yapmış. ilk 2 ay para almadan internet hizmeti veriyolar,​ sonraki 22 ay internet hizmeti vermeden para alıyolar.
:d: TTnet yapar vallaha başıma geldi :d:

boyabatlım

boyabatlım

Üye
'boyabatlı-m' bunu beğendi. :)

hrn_07

hrn_07

Üye
-Evde yalnızken bi ses Duydugunuzda 'Hayt, alo, hey' diye bağrıyosunuz ya, O sese cevap gelse altınıza sıçarsınız yemin ediyorum..

:ehe :ehe

HaqperesT

HaqperesT

Üye
:hmmm

nitroux

nitroux

Üye
hepsine +1 :ehe

fireman87

fireman87

Üye
-Ya şu asdfjkamkpiçise​nidsasgkhdjasd gülüşü ne güzel ya mesela cümle içinde küfür ettim kimse farketmedi.

Benim taktiği kullanıyolar :ehe

erdew

erdew

Üye
güseldi

u_cosar

u_cosar

Üye
-Eczacının "yine bekleriz" demesi beddua değilde nedir ?
-Müzik dunyasından yeni bir üzücü haber daha: Justin Bieber bu sabah evinde canlı bulunmuş.
:d::d:

osurukböcüğü

osurukböcüğü

Üye
hahahhah

Turan

Turan

Üye
.d.d.d

_SiyabeNd_

_SiyabeNd_

Üye
:d:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt