Bir şey mi oldu?
Ne saçmalıyorsun acaba?Duş alırken, ısrarla çalan çalan saat eşliğinde matruşkalar çevirdi etrafımı; 12 gr toz hâlinde bulunan bal mumu kaçak bodrum katında saklanıyordu.

Hâlâ anlamadıysanız anlatayım. Duş alırken, ısrarla çalan çalan saat eşliğinde matruşkalar çevirdi etrafımı; 12 gr toz hâlinde bulunan bal mumu kaçak bodrum katında saklanıyordu. diyor.bunun neyini anlamadınız
Duş alırken, ısrarla çalan çalan saat eşliğinde matruşkalar çevirdi etrafımı; 12 gr toz hâlinde bulunan bal mumu kaçak bodrum katında saklanıyordu.
demek istiyor işte![]()
Anladım ama matruşka ne alaka?Hâlâ anlamadıysanız anlatayım. Duş alırken, ısrarla çalan çalan saat eşliğinde matruşkalar çevirdi etrafımı; 12 gr toz hâlinde bulunan bal mumu kaçak bodrum katında saklanıyordu. diyor.

Gelince konu sahibine sor ama gelemez gibi yakında en son 2016 girişiAnladım ama matruşka ne alaka?![]()
ülkeyi terk etmeden önceki son konusu galibaGelince konu sahibine sor ama gelemez gibi yakında en son 2016 girişi
keşke beni de götürseydi Nereye gittiülkeyi terk etmeden önceki son konusu galibakeşke beni de götürseydi
![]()

uruguay mı acabaNereye gitti![]()

Memo reis mi buuruguay mı acaba![]()

bilmemMemo reis mi bu![]()

O zaman muslerabilmem![]()

musleranın bu forumda işi neO zaman muslera![]()

Memonun ne işi varsa o işi varmusleranın bu forumda işi ne![]()