• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Dünyanın merak ettiği telefonun çıkış tarihi açıklandı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
    Konu Sahibi
Dünyanın merak ettiği telefonun çıkış tarihi açıklandı

Sabırsızlıkla beklenen ilk Windows Phone 7'li Nokia'ların geleceği tarih, resmi ağızdan açıklandı.

Nokia ile Microsoft'un yaptığı Windows Phone 7 işletim sistemi kullanan akıllı telefon anlaşmasının meyvelerini ne zaman göreceğimizi merak ediyorduk. Konu hakkında yine birçok internet sitelerinde dolaşsa da Nokia yaptığı açıklamayla beraber tüm dedikodulara nokta koymuş oldu.
İşte Nokia'nın yaptığı o açıklama; "Müthiş mobil ürünleri çıkartma ihtiyacımızın farkındayız ve bu yüzden geçiş aşamamızı hızlandırmamız gerekiyor. Ekiplerimiz güçlerini birleştirdi ve ilk Windows Phone kullanan Nokia ürünlerini 2011'in dördüncü çeyreğinde piyasaya çıkarabileceğimize inanıyoruz."
Nokia ile Microsoft arasındaki bu anlaşmanın iki firma için de bir dönüm noktası olması bekleniyor.

Kaynak:Hürriyet

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Teşekkürler ama S^3 ile ne alaka onu anlayamadım?

OğuzcanAbi

Üye
konu taşınmalı :D

pRime.

pRime.

Üye
Bende başlığı okuyunca MeeGo'lu N9 falan sandım. Çünkü dünyanın geri kalanı Nokia'nın Wp7'li telefonlarını merak etmiyor. N9'u bekliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt