Dünyanın gözü Fener'de

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Dünyanın gözü Fener'de


Sarı-Lacivertliler'in Avrupa'da bile ses getiren transferleri sonrası uluslararası haber ajansları ve medya kuruluşları röportaj için sıraya girdi
Fenerbahçe’nin, finalini Raul Meireles’le noktaladığı transfer taarruzu, uluslararası medya kuruluşlarının da dikkatini çekti. Zengin kadrosunu Dirk Kuyt, Milos Krasiç, Raul Meireles gibi Avrupa arenasının çok yakından tanıdığı üç marka isimle takviye eden Sarı-Lacivertliler’in kapısı da aşınmaya başladı. Avrupa’nın önde gelen haber ajansları ile İngiltere, Hollanda, Almanya, İspanya gibi ülkelerde faaliyet gösteren kuruluşlar, Fenerbahçe basın departmanına söyleşi taleplerini iletti. Almanya’nın 4 milyon tirajlı gazetesi Bild’in yanı sıra, İspanyollar’ın önde gelen basın kuruluşlarından Marca ile İngiltere’nin en prestijli gazetelerinden The Guardian’ın Fenerbahçe’nin eski ve yeni yabancılarıyla röportaj yapmak istediği ifade edildi. Ayrıca uluslararası haber ajansları Reuters, AP ve AFP’nin de milli maçlar sonrasındaki dönem için resmi randevu talep ettiği kaydedildi.

Kuyt, Meireles, Krasiç

Röportaj talep edilen isimlerin başında Kuyt, Meireles, Krasiç olduğu, ayrıca Yobo ve Stoch için de randevu istendiği öğrenildi. Gelen taleplerin değerlendirileceği ve maç trafiğinin uygun olduğu bir dönem için olumlu yanıt verileceği kaydedildi.

 


Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
ne desem bilemiyorum
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Sağolsunlar . İlgileri karşılıksız kalmaz . :)
 
Türe

Türe

Üye
İnsallah basarili olurlar :)
 
Jitou

Jitou

Üye
İnş.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt