500-1000-1500-2000 ve 3000 lik çok sayıda puzzle yaptım ve tabiki zahmet ve emek ve en önemlisi parçaları kaybetmemeniz için büyük dikkat isteyen bir uğraş ancak verdiği keyif mükemmel. Ayrıca sıkılırdım falan diyorsunuz da puzzle ları oturup bir günde bitirmeye çalışırsanız elbette sıkılırsınız
24000 lik bir puzzle bulmuştum ama çalışacağım resim hoşuma gitmediği için uğraştığıma değmez deyip almadım fırsat bulabildiğim ve beğenebildiğim bir resim görsem kesinlikle alırım ve yaparım ama elbette 6 ayı bulmaz belki ama en az 2 ay sürebilir o da sıkılmadan ara ara yapacağımdan
ancak ben tek oturuşta 6-7 saat birleştirdiğimi bilirim zamanın nasıl geçtiği anlaşılmıyor bile. Yani siz bakmayın o adamın 6 ayda bitirdiğine o kadar da zor değil. 6 ayda 24000 parça demek ayda 4000 lik bir puzzle yapmak demek ve günde sadece 133 parça eklemiş :S çok az bile ben 3000 liği en fazla bir haftada bitiriyorum sürmez bile kendimi kassam 3000 lik bir puzzle ı 2 günde de biter ama yaşlı biri ve sanırım onun çok etkisi olmuştur. Herşey bir yana gerçekten keyifli bir uğraş yeter ki yeriniz müsait olsun çalışmaya ve bitirince yapıştırıp çerçevelettikten sonra duvara asıp keyifle karşısında oturup izleyebilin