Dünya'nın En Büyük Yapbozu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
s@hr@

s@hr@

Üye
    Konu Sahibi
Dünya'nın En Büyük Yapbozu
Eric Smith son altı ayını 24.000 parçadan oluşan dünyanın en büyük yapbozunu tamamlamak için harcadı ve yapbozu bitirdi. 3.5 metreden daha uzun olan yapboz 24.000 parçadan oluşuyordu. Eric yapboz yapmaya 30 yıl önce başlamış ve şuan 73 yaşında ve hala yapbozlarla uğraşıyor. Bu yapboz 10 ya da 12 tane ayrı yapbozun birleşimi diyebiliriz. Bu yapbozu bitirmek gerçekten çok büyük titizlik ve yoğun bir çalışmayı gerektiriyor .....

• Beğen
Tepkiler: Necmati

rapege

rapege

Üye
adam çok sabırlı olmalı

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
6 Ay Mı Yuh Be :ehe

b3rk4y97

b3rk4y97

Üye
vay be ben 24000 parçadan 5000. sinde bırakırdım :)

Necmati

Necmati

Üye
ben yaparım yaa ne olcakkk :ehe

b3rk4y97

b3rk4y97

Üye
xD ben bi kere 1500 lük yapmıştım ama bana çok zor geldi 24000 artık bana ne gelir bilmiyorum xD

loss_pain

loss_pain

Üye
:blink:24.000 parça mı:oha:

gaffarson

gaffarson

Üye
500-1000-1500-2000 ve 3000 lik çok sayıda puzzle yaptım ve tabiki zahmet ve emek ve en önemlisi parçaları kaybetmemeniz için büyük dikkat isteyen bir uğraş ancak verdiği keyif mükemmel. Ayrıca sıkılırdım falan diyorsunuz da puzzle ları oturup bir günde bitirmeye çalışırsanız elbette sıkılırsınız :D 24000 lik bir puzzle bulmuştum ama çalışacağım resim hoşuma gitmediği için uğraştığıma değmez deyip almadım fırsat bulabildiğim ve beğenebildiğim bir resim görsem kesinlikle alırım ve yaparım ama elbette 6 ayı bulmaz belki ama en az 2 ay sürebilir o da sıkılmadan ara ara yapacağımdan :D ancak ben tek oturuşta 6-7 saat birleştirdiğimi bilirim zamanın nasıl geçtiği anlaşılmıyor bile. Yani siz bakmayın o adamın 6 ayda bitirdiğine o kadar da zor değil. 6 ayda 24000 parça demek ayda 4000 lik bir puzzle yapmak demek ve günde sadece 133 parça eklemiş :S çok az bile ben 3000 liği en fazla bir haftada bitiriyorum sürmez bile kendimi kassam 3000 lik bir puzzle ı 2 günde de biter ama yaşlı biri ve sanırım onun çok etkisi olmuştur. Herşey bir yana gerçekten keyifli bir uğraş yeter ki yeriniz müsait olsun çalışmaya ve bitirince yapıştırıp çerçevelettikten sonra duvara asıp keyifle karşısında oturup izleyebilin :D

Love Prince

Love Prince

Üye
2000. parçada sinirlenip çöpe atardım hiç uğraşamam elimi bile değmem

3rhan336

3rhan336

Üye
o yapbozun yanlışlıkla bozulduğunu düşünsene :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt