Dünya yıldızlarını sollayan Aslan!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Güncel bı liste yapmış adamlar siz hala juninho falan. Xavi'ye de laf atan arkadas var ya öldüm gülmekten :D

Xavi barca sistemi dısında is yapamaz bunu inkar etmezsin heralde ki zaten bu sistem yokken de yedekti 29 yasında yıldız oldu.Saydıgım özelliklerin hiçbiri yok onda ve izledigim efsane orta sahalar Scholes,Gerrard,Lampard,İniesta 10 tane Xavi eder.
Xavi neye dayanarak eklenmis oraya hala anlamıs ta degilim.Barca'lı olması yetiyo bazı yerlerde sanırım yine öyle olmus.

ssercan

Üye
Xavi'nin frikik yeteneğine yorum yapmam çünkü adamın frikik kullandığını görmedim. Ama xavi'deki oyun zekası pas yüzdesi ara pas isabeti teknigi dünyada esine az rastlanır cinsten. Bütün dünya iyi olarak kabul edip dunyanın en iyi oyuncusu ödülüne aday gösteriyor ama bı sen beğenmiyorsun öyle mı ? Kusura bakma kardes futbol bilginden şüphe ederim ben senin. Xavi'yi hangi takıma koyarsan koy direk ilk 11 baslar. Kaç yasında yıldız olduğu degil önemli olan suan nasıl oldugudur ve xavi gunümüzde tartışılacak en son isimlerden gelir.

• Beğen
Tepkiler: 'Sefer
msafa1905

msafa1905

Üye
helal :D

esokmen

esokmen

Üye
Selçuk İnan çok yetenekli bir futbolcu :) onun gidebileceği tek takım bu saatten sonra Barselona

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Selçuk icin real ve barca cekisiyorlarmis :D

hidayet02

hidayet02

Üye
Ntv Spor'da da Doğrulandı Bu Haber, Stadda İzlemeye Gelmişlerdi. Ama Oynatılmadı. Öncedende Belirttiğim Gibi Selçuk Barcelona'da Ancak Yedek Olur. Çünkü Hiç Kimse, Xavi Futbolu Bırakmadıkça Kulübeye Çekmeye Cüret Edemez. İniesta yı Saymıyorum Bile O Zaten Banko Oynuyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...