Aman 'Avcı' vurma beni!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Aman 'Avcı' vurma beni!


[h=2]Formunun zirvesinde A Milli Takım kampına giden ve Abdullah Avcı'yla yaşadığı krizin ardından morali yerle bir olan Selçuk, eski günlerini mumla arıyor. Tam da böyle bir dönemde yine milli maçların yaklaşması Selçuk'u endişelendiriyor.[/h]
Selçuk İnan... Trabzonspor’dan Galatasaray’a transferiyle ligin kaderini değiştiren adam. Bu sezona da müthiş başladı. Her şey yolundaydı, her geçen gün formunu biraz daha yükseltirken, Hollanda ve Estonya maçları için A Milli Takım kampına gitti. Ne olduysa bundan sonra oldu. Hollanda karşısında ilk 11’de oynatılmadığı gibi sonradan da oyuna alınmayan Selçuk, bir sonraki Estonya sınavında attığı gole sevinmedi. Tecrübeli futbolcu bu kampın ardından keskin bir düşüşe geçti. Eski ara paslarını ve frikik gollerini bir türlü tabelaya yazdıramayan Selçuk, özellikle Manchester United ve Braga maçlarında hiç ön plana çıkamadı. Yıldız oyuncudaki bu form düşüklüğü, Abdullah Avcı ile yaşadığı krize bağlanıyor. Braga karşılaşması öncesinde, kendilerinden yüksek beklenti olduğu için formsuz gibi göründüklerini belirten Selçuk’un önünde ciddi bir sınav daha var. Zira A Milli Takım, Romanya ve Macaristan maçları için bir kez daha kampa girecek.

Tüm camia takip ediyor


Bu kez Selçuk, formunun zirvesinde değil, eski günlerini aratan bir pozisyonda. İşte tablo böyleyken, Abdullah Avcı’nın orta sahada nasıl bir seçim yapacağı merak konusu. Başta Selçuk olmak üzere Galatasaray camiası da gelişmeleri endişeyle bekliyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
0
Görüntüleme
269
DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
245
DiaBLoS
jojo_va
Cevap
0
Görüntüleme
350
jojo_va


Üst Alt