dünya nın en zor ve en uzun ve en kral oyunu ShadowKey 11.8MB

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
NewSoldier

NewSoldier

Üye
    Konu Sahibi
dünya nın en zor ve en uzun ve en kral oyunu ShadowKey 11.8MB
bir oyunda ben vereyim sizlere her zaman böyle güzel oyunlar paylaşmam haberiniz olsun kıymetini bilin yeni oyunlar kapın :) arkadaşlar bu oyunu çok uzun bir zamandır oynadım fakat bitiremedim heryere gittim demekki ingilizcem yetersiz kalmış :D
oyun grafik olarak güzel ve level atlıyorsunuz büyücü savaşçı hırsız vs karakterinizi seçiyorsunuz skillde veriyorsunuz yeni silahlar buluyorsunuz ekmek ilaç vs vs oyun biraz eskidir ama herkez bu oyunu bilmez bu oyunu bilen çok az sayıda kişi vardır oyuna başladığınızda hemen sarıyor bırakamıyorsunuz oyun kurulumu biraz uzun sürüyor :) 6630 da %100 çalıştırdım dikkat kesinlikle FreeMEM proğramını kullanmalısınız yoksa reset atar.oyun kurulduğunda libs dosyasını fullediğinden bazı proğramlarınız çalışmamaya bilir eğer power mp3 proğramını kullanıyorsanız çalışmaz ayrıca telefonda video kaydıda yapamıyorsunuz zaten günümüzde fotoğraf makinası var tele gerek yok :D oynadım ama bitiremedim :( neyse fazla söze gerek yok konuya resim koyma gereği duymadım zaten oyuna başladığınızda ne kadar dehşet olduğunu anlarsınız!
oyuna başladığınızda farklı tuşlara basıp haritayı görebilirsiniz ben başladığımda haritasız gidiyordum yönümü çok zor buluyordum :)
eğer telefonunuz 6630 dan düşük ise inşallah çalışır freemem kullanın hangi telefonda denediyseniz test edip yazın herkezin haberi olsun

• Beğen
Tepkiler: onderrr, mardinli-mati ve Genzo *

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
teşekkürler

NewSoldier

NewSoldier

Üye
    Konu Sahibi
istirham ederim ederim efendim nedemek ne demek eskiden başka sitelere paylaşım yapardım tabi onlar kapandı maxicep kaldı birtek bakalım buda kapanana kadar paylaşıma devam edicez :)

Maxis_

Maxis_

Üye
bu n gage oyunu galibA :D bunda bn 28 lv oldum gorevler den bişe anlamadım eng olduğu için :D ama x plore ile kodları deiştirip sınırsız para yaptım :D n gage oyunları yuzunden tele gormat atmak zorunda kaldım :D save dosyası yok :D ama forumda n gage save dosyaları var ordan 15 lv galiba karakter :D

NewSoldier

NewSoldier

Üye
    Konu Sahibi
bu n gage oyunu galibA :D bunda bn 28 lv oldum gorevler den bişe anlamadım eng olduğu için :D ama x plore ile kodları deiştirip sınırsız para yaptım :D n gage oyunları yuzunden tele gormat atmak zorunda kaldım :D save dosyası yok :D ama forumda n gage save dosyaları var ordan 15 lv galiba karakter :D
evet n-gage oyunu ben çok ilerledim bütün görevleri yaptım 7 tane star görevide bitti büyük canavarı öldürdüm save dosyası vardı ama 3 saat önce sildim bilseydim silmezdim seninde şansın yok :d bitirmediğim görevde kalmadı :D büyük canavardan sonraki görevi anlamadım o yüzden oyunu bitiremedim :)

Raptor_tr

Raptor_tr

Üye
Bi sorun var!!! Freemem i açıp zorlayıcıdan aşırıyı sectim baya ram bosaldı.. Ama oyunu actım menuden yeni oyun diyorm ama sonra sarı boş bi sayfa çıkıyo bomboş bekliyo. Geri de çıkmıyo ? Bi yardım!!!

Raptor_tr

Raptor_tr

Üye
Lütfen yardım edin arkadaşlar...

NewSoldier

NewSoldier

Üye
    Konu Sahibi
Bi sorun var!!! Freemem i açıp zorlayıcıdan aşırıyı sectim baya ram bosaldı.. Ama oyunu actım menuden yeni oyun diyorm ama sonra sarı boş bi sayfa çıkıyo bomboş bekliyo. Geri de çıkmıyo ? Bi yardım!!!
hm keşke telefon modelini yazsaydın neyse çözüm için
telefonu kapat aç freemem aç ileri olarak hafızayı boşalt sorun düzelecektir.

irfan65

Üye
tşk ederm dostm

Raptor_tr

Raptor_tr

Üye
benim tel 6630. Dediklerini deniyorum ama olmadı.. Tel restart yaptım. Freemem i açıp; zorlayıcı/aşırı seçtim ve hafıza 9980 fln oldu. Oyunu açtım yeni oyun deyince sarı boş bi sayfa çıkıyo{oyunun arka teması boş halde}. biraz bekliyo sonra oyunun başında çıkan oyunun hikayesini anlatan resimler tekrar çıkıyo ve ordan da ana menuye tekrar geçiyo :(... Bunun hafıza kartının doluluk oranıyla ilgisi olurmu acaba? Benım kart bıraz fazla doluda.. Yardım edebilecek varmı arkadaslar ltfn...

Raptor_tr

Raptor_tr

Üye
oyunu silip yeniden yükledim oldu!! Ama biraz oynadıktan sonra tel resetleniyo.. Freemem i her dakka kullanmam mı gerekiyo acaba?

NewSoldier

NewSoldier

Üye
    Konu Sahibi
benim tel 6630. Dediklerini deniyorum ama olmadı.. Tel restart yaptım. Freemem i açıp; zorlayıcı/aşırı seçtim ve hafıza 9980 fln oldu. Oyunu açtım yeni oyun deyince sarı boş bi sayfa çıkıyo{oyunun arka teması boş halde}. biraz bekliyo sonra oyunun başında çıkan oyunun hikayesini anlatan resimler tekrar çıkıyo ve ordan da ana menuye tekrar geçiyo :(... Bunun hafıza kartının doluluk oranıyla ilgisi olurmu acaba? Benım kart bıraz fazla doluda.. Yardım edebilecek varmı arkadaslar ltfn...

büyük ihtimalle sorunun hafıza kartında E/System/libs klasörü dolu olmalı o klasör ü kullanan tüm uygulamaları sil mesela powermp3 proğramı oraya dolduruyor onu sil eğer bunları denediğin halde oyunun açılmıyorsa hafıza kartını pc ye yedekle hafıza kartına format at oyunu yeniden yükle oyunu çalışacaktır çalıştığı zaman sadece mp3lerini videolarını resimlerini dosyalarını at fazla bi proğram yada oyun yükleme

----------Eklendi @ 19:35:53 ---------- Yazıldı @ 19:34:33 ----------

oyunu silip yeniden yükledim oldu!! Ama biraz oynadıktan sonra tel resetleniyo.. Freemem i her dakka kullanmam mı gerekiyo acaba?
hayır freemem i sadece ileri düzeyde seçimini yap reset atmaz

----------Eklendi @ 19:36:47 ---------- Yazıldı @ 19:35:53 ----------

istirham ederim lütfen lütfen :)

Genzo *

Genzo *

Üye
Tesekkurler. Oyunu Denıyıcem Ins Guzeldır : )

Raptor_tr

Raptor_tr

Üye
büyük ihtimalle sorunun hafıza kartında E/System/libs klasörü dolu olmalı o klasör ü kullanan tüm uygulamaları sil mesela powermp3 proğramı oraya dolduruyor onu sil eğer bunları denediğin halde oyunun açılmıyorsa hafıza kartını pc ye yedekle hafıza kartına format at oyunu yeniden yükle oyunu çalışacaktır çalıştığı zaman sadece mp3lerini videolarını resimlerini dosyalarını at fazla bi proğram yada oyun yükleme----------Eklendi @ 19:35:53 ---------- Yazıldı @ 19:34:33 ----------hayır freemem i sadece ileri düzeyde seçimini yap reset atmaz----------Eklendi @ 19:36:47 ---------- Yazıldı @ 19:35:53 ----------istirham ederim lütfen lütfen :)
saol dostum !

yunus5055

yunus5055

Üye
Ben bu oyunu yaklaşık 1 yıl önce oynamıştım ... 6600 da ... Biraz kasma ile oynuyordu ... Bu sorunu gidermek için kartı baya bi boşalttım ... Fremem son seviyeye getirdim ... Toplam 10.23 olmuştu ... Çok güzel hiç kasma donma olmadan oynuyordum ... Yaklaşık 2 ay kadar oynadım oyunu ama bitiremedim ... Star görevlerini bile bitirememistim ... 35 Lvl olmuştum ... O kadar güçlenmiştimki itemleri dizmistimki Büyük canavar artık 3 5 filan vuruyordu o derece yani :) ... Hiç korkmadan geziniyordum haritalarda ... Ama ışte oyunda görevilerin nereden tamamlanacağını çözemiyorsun ... Mesela bi bölge söylüyor oraya git diyor ... Ama o bölgeye nereden gidildiğini bulamıyorsun ... Haritalar zaten çok geniş ... Görevler çok uzun sürüyo ... Yaklaşık 1 ayda zaten böyle haritalarda gezmekle geçti :) ... Şimdi n70 im var ama denemek fırsat olmadı ... Oyunu bitiremeyince Save dosyasını sildim ... Yeniden oynamayıda gözüm almıyo :) ... Yinede oyun budur diyorum yani ... Bağımlısı olmamak elde değil ... :) ... Not: yüklemesi benim 6600 da 35 dk , silmesi ise 25 dk filan sürmüştü :) ...

NewSoldier

NewSoldier

Üye
    Konu Sahibi
aslında ben Star görevini bitirdim starlar ı yerine koyunca dev gibi bi canavar ile savaştım onu öldürdükten sonra yanılmıyorsam azra da biriyle konuşmamamı istiyordu fakat azra haritasında herkezle konuştum ama görev bitmedi uzun uzun demedim olmadı bende yalnışlık la save dosyasını silmiştim. baktım o görev bitmedi bende yarım bıraktım oyunu :)

ejderx10

Üye
:tşk:ama sanırım c3de çalşmıo

vuralülge

Üye
arkadaşlar oyunu n70de oynadım bitirdim gerçekten harika.mutlaka indirin sizlerde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt