Dünya Bizi Artık Bununla Hatırlıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mert_dagdemir

Üye
hayret bişiy

crazy_amigo06

crazy_amigo06

Üye
aslında siz yanlış duşunuosunuz bizde biliriz karşımızda ki bize silah cekerse bizde tırsıp gitmeyiz gerekeni bizde yaparız ama terbiyesizlik o silahı cekendir burda boşuna cırpınmayalım arkadaşım yukarıda alakasız olabn seler yazmış bizde bilioruz tarihimizin ne derecede kuvvetli bir geçmişinin oldugunu burda tartıştıgımız konu farklı gerekirse vatan için canımızıda kanımızıda veririz (turkiye elden gidiyor yazısını okuyun ve benim yazdıgımıda okuyun nedemeye calıştıgımı anlarsınız.beraberlik ulke içidir peki bişe sormak istiorum bu şekilde millet birbirini vurursa allah korusun yarın bigun savaş çıktıgın da nasıl bi butun olup duşmana gögus gelicez konumuz bu deil ama buraya kadar saptı mantıklı duşunelim hepimiz bu vatanın evladıyız ve canımızı bu vatan için helak ederiz (konuyu başka yerlere saptırmayalım )))))

crazy_amigo06

crazy_amigo06

Üye
biz herşeyin farkındayız sen kafanı takma yaşım 19 ama emin ol herşeyin farkındayım kimseye boyun eymem haklı oldugum konulardada üzerine basa basa diorum kendimi ezdirmem.....

iceboy

iceboy

Üye
Arkadaslar tamam ucurmayin olayi! Silahlanma, ASKERI acidan iyi elbetteki. Buradaki konu halkin silahlanmis ve birbirini katlediyor olmasi! Siz neden bahsediyorsunuz anlamiyorum! Bu resmen medeniyetsizligin onde gideni.

Nukleer silahlari adamlar kendi vatandaslarini katletmek icin degil, ulkelerini savunmak icin kullaniyorlar. Konuyu saptirmayin.

Burada Turk vatandaslarin, onune gelen ilk yerden ruhsatsiz silah alip ertesi gunu kendisine yan yan baktigi icin mermi siktigi insanlardan bahsediyoruz. Bunun nukleerle, savunmayla, silahlanma yada savasta dusmana kalem firlatma ile hicbir alakasi yok ve olamaz da. Ulkemiz zaten silahlanma seviyesi yuksek olan bir devlet. Ve kahraman, savastan korkmayan vatandaslari ile elbette dimdik ayakta durur. Ama bunu vatandaslarin birbirlerini vurmasiyla yapacak degil tabiki!

Turk diye sorunca akla gelen ilk seye gelince: valla ben KEBAB diye biliyorum. Turkish Kebab, Lahmacun, baklava... Ama silah konusuna da hayir diyemeyecegim cunku cok artti durum...

madhead

madhead

Üye
""bizde bu vatanı korumak için içten diil dıştan gelen saldırıları etkisiz bırakmalayız yanlişim varsa duzeltin...""

crazy_amigo06 kardeş yukardaki söz sana ait..içten değil dıştan gelen saldırı ne demek..bu lafı sarf ediyorsun ve konuyu saptırmayalım diyosun..bunu okuyan biri konuyu çok farklı anlamlara çekebilir..
futbol maçlarından sonra sağa sola ateş eden magandaları tabiki savunmuyorum..

bir örnek vereyim..gecenin bi vaktinde sokaktasın ve önünü 2 bıçaklı herif kesiyor..ne bilim cep telefonunu istiyor..(bu türkiyede yaşandı hacı..adamı trenden aşşa attılar..)telefonu verdin ama bıçaklanmayacağını nerden biliyorsun..

geçen tvde seyrettim..baya oldu..milletvekilinin birinden kendilerine otopark mafyası diyen elemenlardan biri para almaya çalıştı..milletvekilimiz silahı çekince voltasını aldı..

yada bugünlerde yine gündemde olan..ümraniyedeki ana okulu öğretmeninmin başına gelenler..o kızın çantasında silah olsaydı sizce böylemi olurdu..

crazy_amigo06

crazy_amigo06

Üye
ya benim anlatmak istedigim o zaten saçma sapan yere getirdiler konuyu adam kurusıkı tabancasına sert bilye koyarak adam olduruyo samsunda silahını temizlerken karısını olduruyo çocukta annemi oldurdun die babasını olduruyo varmı bole bi saçmalık yaaa bunu gecin 3 sene once komşumuzun oglu babasının silayıyla intihar etti varmı bole bi dava 12 yaşındaki cocuk sallamayla gasp yapıo benim sözum bunlara mantıklı duşun yazdıgımı tekrar oku

crazy_amigo06

crazy_amigo06

Üye
bizde bu vatanı korumak için içten diil dıştan gelen saldırıları etkisiz bırakmalayız yanlişim varsa duzeltin...""
tamam lafımın arkasındayım cunku burda yanilş yone cekilecek bi husus yok...

madhead

madhead

Üye
<div class='quotetop'>(crazy_amigo06 &#064; Jan 21 2006, 10&#58;19 PM) [post=258799]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
ya benim anlatmak istedigim o zaten saçma sapan yere getirdiler konuyu adam kurusıkı tabancasına sert bilye koyarak adam olduruyo samsunda silahını temizlerken karısını olduruyo çocukta annemi oldurdun die babasını olduruyo varmı bole bi saçmalık yaaa bunu gecin 3 sene once komşumuzun oglu babasının silayıyla intihar etti varmı bole bi dava 12 yaşındaki cocuk sallamayla gasp yapıo benim sözum bunlara mantıklı duşun yazdıgımı tekrar oku
[/b][/quote]

hacı bak bizim evdeki sihallarıda ben temizlerim..silahı tam boşalttığından emin olmadan temizlemek resmen salaklık..bunu cahil insanlar değil bi polis memuru bile yapabilir..komşunuzun oğlu silah bulamasaydı kendini tavana asacaktı..hah gelelim 12 yaşındaki çocuğun sallamayla gasp yapması olayına hacı..senin karşına çıkıp seni gaspetmeye çalışırsa o çacuk..çok dersin kendi kendine "ulan keşke üzerimde emenet olsa diye."

benimde anlatmak istediğim..silahlanma bilinçli bi şekilde yapılırsa iyi bişi..

madhead

madhead

Üye
<div class='quotetop'>(crazy_amigo06 &#064; Jan 21 2006, 10&#58;23 PM) [post=258807]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
bizde bu vatan&#305; korumak için içten diil d&#305;&#351;tan gelen sald&#305;r&#305;lar&#305; etkisiz b&#305;rakmalay&#305;z yanli&#351;im varsa duzeltin...""
tamam laf&#305;m&#305;n arkas&#305;nday&#305;m cunku burda yanil&#351; yone cekilecek bi husus yok...
[/b][/quote]

iyi dü&#351;ün..içten gelen sald&#305;r&#305;..
bende diyorum ki içten yada d&#305;&#351;tan gelen hiç farketmez..dü&#351;man dü&#351;mand&#305;r..

crazy_amigo06

crazy_amigo06

Üye
şimdi sakin sakin tartışalım bu konuyu öncelikle bunu yapan cocukta suç yok ailede var aileside kesin cahildir ki cocugunu sokaga atmış onuda geçtim beinm sözüm o pislikleri yapanda peki bende emanet olsaydı ve o cocugu ben oldurseydim veya sen oldurseydin hem vicdan azabı hemde yıllarca hapisanede surun bizde zamanında cok kavga ettik dişim kırıldı dudagım patladı ve bana bi iz bıraktı ama arkama baktıhgımda kendimden utanıyorum yazın koluma bandaj takarı cunku hep kesik ben bole irençlikler yapmışım ve cok utanıyorum yıllarca okudum gezdim gördum egitim aldım ve dunyam deişti en önemlisi cahillikten kurtuldum şimdi sen diosunki yanında emanet olsaydı korkuturdun hadi adam korkmasa o bana vursa ben ona vursam nolucak yabenim kolum gidicek ya onun kafası ugraş dur en guzel silah duşunmektir mantıgınla hareket edersen hiç bi sorun cıkmaz.biri sana kafa tutsa eminim sende ona kafa tutarsın ve kavga edersin sende bi cahillik yok ama yinede buyuklugunu sen göstermelisin benim duşuncelerim bunlar yanliş anlama hatalı bi yer varsa açıklamasını yaparım

madhead

madhead

Üye
karde&#351; sana sallama çeken birini vurman nefs-i müdafaya girer..silah&#305;n ruhsats&#305;zsa silah gider sadece..tabi ikinci kez ruhsats&#305;z silah yakalatmad&#305;ysan kefaretle y&#305;rtars&#305;n yanl&#305;&#351; bilmiyorsam..
sokakta gecenin bi yar&#305;s&#305; sana b&#305;çak çeken adam ya bi&#351;i çekmi&#351;tir..ya sarho&#351;tur..adam&#305;n mant&#305;&#287;&#305; bitmi&#351;tir zaten sen ona mant&#305;kl&#305; yakla&#351;san kaç yazar..
ben ölece&#287;ime dü&#351;man&#305;m ölsün..peki ben haks&#305;zm&#305;y&#305;m sence..

crazy_amigo06

crazy_amigo06

Üye
oda dogru ama bu durunmda da yapacak pek fazla bişeyin oldugunuda düşünmüyüorum o mezara sen hapse (((yanlış anlaşılmasın))))nediyelim allah bizi bu tur şeylerden uzak eylesin

madhead

madhead

Üye
<div class='quotetop'>(crazy_amigo06 &#064; Jan 21 2006, 10&#58;52 PM) [post=258850]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
oda dogru ama bu durunmda da yapacak pek fazla bişeyin oldugunuda düşünmüyüorum o mezara sen hapse (((yanlış anlaşılmasın))))nediyelim allah bizi bu tur şeylerden uzak eylesin
[/b][/quote]
amin..

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
bırak mad_girl çok yobaz düşüncelerin var senin senin silah sanain güçsüz olsun bakalım ordun güçsüz olsun bakalım türkiye diye bir yer bırakırlar mı bu CENNET VATANIN her tarafı çakallarla dolu. büyüyün uyanın sonra yorum yapın.

mAd_girL

mAd_girL

Üye
Türkiyenin silahla değilde teknoloji veya daha ii şeylerle anılmasını istemek yobazlıksa yobazım burda bahsedilen türkiyenin silah sanayisi değil ki

edit:B@TuH@N pm den hakaret edebiliosan gel sıkıysa burdanda etsene benim yobazlıgım hiç kimseyi ilgilendirmez

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
mad_girl hanım efendi şunu bil ben kimseye hakeret etmem sadece yobaz düşüncelere sahip olduğunu söyledim. yanında olsam yüz yüze olsam hiç merak etme yine aynı şeyleri söyler daha detaylı açıklamalar yapardım hemde belgeleriyle birlikte dünyadan haberin olurdu. küçük hanım.

mAd_girL

mAd_girL

Üye
tamam fazla uzatmayalım o zman bizim anlayışlarımız farklı galiba

S1FR3K1R1C1

Üye
Ne oluyor Ya konu Nerden Nereye gitmiş... Burası Tartışma bölümü Değil Özel Konularınız Pm&#39;den Halledin.. Please..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...