Dünya Bizi Artık Bununla Hatırlıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haberci

Haberci

Üye
    Konu Sahibi
Dünya Bizi Artık Bununla Hatırlıyor
Eskiden dünyanın neresinde kime Türk diye sorarsanız sorun akla ilk gelen 'Türk lokumu' olurdu. Ama Artık Türk deyince herkesin aklına ilk gelen silah oluyor. İşte ilginç araştırma:
21 Ocak 2006 11:53
<div align="center"> </div>
Google iletişim ağı adına Alman Philipp Lenssen&#8217;in hazırladığı "Önyargılar Haritası"nda ülkelerin özdeşleştiği alışkanlıklara yer verildi. Haritada her ülke bir alışkanlığı

Haritada Küba&#8217;ya "caz müziği", Brezilya&#8217;ya "bikini", Kenya&#8217;ya "kros koşusu", Japonya&#8217;ya "teknoloji" yakıştırılırken, Türkiye&#8217;nin karşısına "silah kullanmak" yazıldı.

Google, Norveçlileri "balık tutkunları", İtalyanları "makarna aşıkları", Almanları "biracılar", Yeni Zelandalıları "hoşgörülüler", Rusları "acımasızlar", Filistinlileri "intihar saldırganları" Çinlileri "imitasyoncular", Endonezyalıları "masajcılar", Güney Afrikalıları da "saflar" diye niteledi.

S1FR3K1R1C1

Üye
Emeğine sağlık.. Şimdi Güzel Bi habermi Kötü Habermi Anlıyamadım.. ßi tarafdan Güzel Sanki Korksunlar türklerden İyice

abcde

Üye
Abicim eğitim şart .Desem yok oda değil var bi yanlış ama bende çözemedim

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
Topici okumadan önce Türkiye diyince Ağca geliyordur diye düşünmüştüm ama yinede aynı kapıya çıkıyomuş

slayer

Üye
yok yok. Halâ Türk deyince "Türk lokumu" geliyor....

kikaksk

kikaksk

Üye
ben şimdi msn de birine sordum bana hamam dedi...

turkish bath::

spook

spook

Üye
türk diyince adamın ilk aklına gelenler lokum,istanbul,antalya,...vb bence

tofy

Üye
eee abi düğünde silah maçta silah olacağı budur

haber için teşekkürler haberci

madhead

madhead

Üye
bence çok iyi..bu korktuklarına bi işarettir...

crazy_amigo06

crazy_amigo06

Üye
haberci abi sana katılıorum onların hepsi cahil insanlar hala bu ülkede kan davası var nasıl iştir bu yaaaa bizim milletimiz bu kadar cahil olamaz duşunmekten aciz olamaz biraz once forumda turkiye elden gidior die bi yazı okudum morelim acaib bozuldu yarın bigun savaş cıksa satarlar bu ülkeyi o serefsizler hergun ibnsan oluyo bu yuzden ancak kendi vatanındaki insanları vyrabiliolar başka bi halt yiyemiyolar allah akıl fikir versin bole insanlara nedim başka

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
türk milleti ordu millettir elbetteki bunu biliyorlar ve bilmeliler

mAd_girL

mAd_girL

Üye
<div class='quotetop'>(hyz53 &#064; Jan 21 2006, 05&#58;17 PM) [post=258487]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
bence çok iyi..bu korktuklarına bi işarettir...
[/b][/quote]
yoksa medeniyetsizligemi işarettir

crazy_amigo06

crazy_amigo06

Üye
sana katılıorum onları silahlarla deil kulturumuzle aklımızla korkutmalıyız pekiiiiiii vatanımızda silah yuzunden olen insanlara nedemeli yazık deilmi turk milleti halkı kardeştir bu şekilde duşunmen yanlış
hyz3

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
medeniyetsizlik mi amerikanın öldürücü silahları israilin nükler silahları avrupanın süper silahları bombaları için ne söyleyeceksiniz arkadaslar buyurun bakalım? asıl sadece silahla yetintiğimiz için mediniyetsiz olduğumuz söylenebilir. saçmalamayın bir ülkenin caydırıcı unsuru sahip olduğu silahlardır. polyannacılık yapmayın. dünyaya ayak uydurun yobazca düşünceleri bırakın bugün batı batı diye çığıtkanlık yaparsınız adamların sahip oldukları silahları, kimsayal biyolojikl nükler silahlarını bombalarını görmez misiniz ? siz hala uyuyun bakalım.

mAd_girL

mAd_girL

Üye
yobazlık mı ? asıl senin yaptıgın yobazlıgın önde gideni bi japonya teknoloji ile anılırken burda bizim silahla anılmamız cok mu düzgün bişey veya Yeni Zelandalıları "hoşgörülüler" diye nitelendirilmesi varken sen biran önce uyan bence

crazy_amigo06

crazy_amigo06

Üye
brda dikkat edilmesi gereken bi husus var biz silahlarla birbirimizi turk vatanındaki insaları olduruyoruz.amerika veya israil ise kendilerini korumak için bombalar uretio bundan emin ol hiç bi ülkede bizim kadar olduren ve silah yuzunden olen insan yoktur dier ulkelerde aslında medeniyetsizlik dedigin kendi menfaatleri için yaşıolar bizde bu vatanı korumak için içten diil dıştan gelen saldırıları etkisiz bırakmalayız yanlişim varsa duzeltin...

madhead

madhead

Üye
çok çocukça konuşuyosunuz ya..herhalde bu sizin daha çocuk olmanızdan kaynaklanıyor..aklınızı başınıza alın..bi savaş ortamında düşmana kalem atarsınız artık..belki gözüne gelir...ülkemizin bütçesinin 4/3 ü askeriyeye gidiyor..silahlanma herşeydir..bizden osmanlı torunları olduğumuz için korkuyolar...o ruhun hala bizde var olduğunu düşünüyolar..ama bilseler Türk gençliği hayal dünyasında o vakit ırağın başına gelenler bizim başımıza gelir..ve bu gençliklede ırak kadar direneceğimizi hiç zannetmiyorum...bizim dedelerimiz ninelerimiz bu ülkeyi kazma kürekle kurtardı be..erkek evlada 7 yaşında silah kullanmayı öğretmek bile sünnettir..titreyin ve kendinize gelin..sözüm mad_girl ve crazy_amigo06 ya...uyanın dünya sizin zannettiğiniz kadar tospembe bi yer değil..

madhead

madhead

Üye
<div class='quotetop'>(crazy_amigo06 &#064; Jan 21 2006, 07&#58;55 PM) [post=258700]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
brda dikkat edilmesi gereken bi husus var biz silahlarla birbirimizi turk vatanındaki insaları olduruyoruz.amerika veya israil ise kendilerini korumak için bombalar uretio bundan emin ol hiç bi ülkede bizim kadar olduren ve silah yuzunden olen insan yoktur dier ulkelerde aslında medeniyetsizlik dedigin kendi menfaatleri için yaşıolar bizde bu vatanı korumak için içten diil dıştan gelen saldırıları etkisiz bırakmalayız yanlişim varsa duzeltin...
[/b][/quote]
kardeş kimse kimseye nedensiz silah çekmez...eğer sen bu ülkenin bütünlüğü alehinde eylemler gerçekleştiriyorsan kafanı kopartırlar bu böyle...bu ülkede yaşayıp ekmek yedikten sonrada bunları yapanlar benim kardeşim mardeşim değil haberin olsun.

barabelli

barabelli

Üye
<div class='quotetop'>(hyz53 &#064; Jan 21 2006, 08&#58;08 PM) [post=258709]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(crazy_amigo06 &#064; Jan 21 2006, 07&#58;55 PM) [post=258700]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote]
kardeş kimse kimseye nedensiz silah çekmez...eğer sen bu ülkenin bütünlüğü alehinde eylemler gerçekleştiriyorsan kafanı kopartırlar bu böyle...bu ülkede yaşayıp ekmek yedikten sonrada bunları yapanlar benim kardeşim mardeşim değil haberin olsun.
[/b][/quote]

+ 1 ama agır olmus kardesımıze karsı ama bende boyle dusnuorum

Nike

Üye
Teşekkürler dostum eline sağlık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...