Dünü bırak geleceğe bak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
Dünü bırak geleceğe bak


Beşiktaş Teknik Direktörü Eskişehirspor galibiyetini unutmaları gerektiğini ifade ederek, "Sevinmeye zamanımız yok. Şimdi ilk maçımız olan Ankaragücü sınavını düşünüyoruz. Dünü bırakarak geleceğe bakmalıyız" dedi.

Carvalhal sevinçlerini günlük yaşamak zorunda olduklarını söyledi. Beşiktaş Teknik Direktörü Eskişehirspor gibi güçlü bir takım karşısında 3 puan aldıkları için çok mutlu olduğunu ifade ederek, "Ancak yoğun bir maç trafiği yaşıyoruz. Bu nedenle Eskişehirspor maçı bizim için gerilerde kaldı. Şimdi pazar günü Ankaragücü ile oynayacağımız maçı düşünmeliyiz" ifadesini kullandı.

BÜYÜK EFOR SARFETTİK
Dünü bırakarak geleceğe bakmak zorunda olduklarını dile getiren Portekiz'li teknik adam, "Eskişehirspor karşısında sergilediğimiz mücadele beni çok mutlu etti. Kazanmak için büyük efor sarfettik. Ancak bu maçı unutarak Ankaragücü'ne odaklanmalıyız. Rakibimizin ligde sonuncu olması önemli değil. Mersin'i deplasmanda yendiklerini aklınızdan çıkarmayın. Oyunun ilk dakikasından itibaren tedbirli davranmak zorundayız" dedi.

SAKATLAR PLANI BOZUYOR
Maç programının çok olduğu dönemde güçlü takımların ayakta kalabileceğine dikkat çeken Carvalhal, "Elimizde alternatifi bol bir kadro var. Ancak sakatlar planlarımızı bozuyor. Hilbert de bunlara eklendi. Quaresma ve Aurelio gibi oyuncularımızın sakatlığı geçmedi. Bebe ve Ersen ise iyileşme sürecine girdi. Bu futbolcuların da dönmesiyle birlikte Beşiktaş'ı iyi günler bekliyor. Play-Off'a kadar alacağımız her galibiyet önümüzü daha da açacaktır"
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt