Terim'siz Ilk Defa...

Sponsorlu Bağlantılar

Kdr05

Kdr05

Üye
    Konu Sahibi
Terim'siz Ilk Defa...

Galatasarayımız, Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Çaykur Rizespor'u evinde konuk edecek.



Spor Toto Süper Lig'de sahasında Çaykur Rizespor'u konuk edecek sarı-kırmızılı ekip, görevine sonverilmesinin ardından teknik direktör Fatih Terim'in yokluğunda ilk maçını oynayacak. Mücadeleyi hakem Ali Palabıyık yönetecek. Onun yardımcılıklarını Cem Satman ve İsmail Şencan yapacak.

Saat 19:00'da Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekoma Arena Stadı'nda başlayacak olan mücadeleLig TV'den naklen yayınlanacak.

ŞAŞ & DAVALA GÖREV BAŞINDA

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu'nun aldığı kararla görevi sona eren teknik direktör Terim'in yokluğunda ilk maçına çıkacak sarı-kırmızılı ekibin başında antrenörler Ümit Davala, Hasan Şaş ve Claudio Taffarel bulunacak.

MELO CEZALI, HAMİT SAKAT

Galatasaray, hazırlıklarını bu akşam yapacağı antrenmanla tamamlayarak Florya Metin Oktay Tesisleri'nde kampa girecek. Beşiktaş derbisinde gördüğü kırmızı kartın ardından Profesyonel FutbolDisiplin Kurulu'nun 2 maç ceza verdiği Felipe Melo'nun yarınki maçta forma giyemeyeceği sarı-kırmızılıekipte Hamit Altıntop'un sakatlığı devam ediyor.

SABRİ: "GÜZEL ORTAM VAR"

Galatasaray Kaptanı Sabri Sarıoğlu, Rizespor maçı öncesinde düzenlenen yemekte konuşarakTerim'in ayrılığının ardından futbolcular olarak morallerini bozmadan oynamak zorunda olduklarını söyledi. Sabri Sarıoğlu, "Bazen hafta içi, bazen sonra yapıyoruz. Güzel bir ortam var Rize maçındanönce. İnşallah Rize karşısında alacağımız galibiyetle daha iyi olacağını düşünüyorum" diye konuştu.

MUHTEMEL 11'LER

GALATASARAY

Muslera
Sabri
Semih
Dany
Hakan
Selçuk
Engin
Bruma
Sneijder
Burak
Drogba

ÇAYKUR RİZESPOR

Serkan
Koray
Viera
Sezer
Ali Adnan
Kıvanç
Sylvestre
Sercan Kaya
Tevfik
Cernat
Kweuke

Stat: TT Arena
Saat: 19.00
Hakem: Ali Palabıyık
Yayın: Lig TV

ÇALIMBAY: "KAPANMAYACAĞIZ"

İlk 5 maçta 4 galibiyet alarak lige çok iyi başladıklarını, önlerinde zorlu Galatasaray maçı olduğunu vurgulayan Rizespor Teknik Direkötü Rıza Çalımbay, "Rakibimizin gücünü biliyoruz. Yedek oyuncuları ilesahaya çıksa yine şampiyonluğa oynar. Bizde gücümüz oranında mücadele edeceğiz. Galatasaraymaçında kapanmayacağız. Top oynarsak rakibimiz karşısında şansımız olur" diye konuştu.

SON 22 MAÇTA BERABERLİK YOK

Ç.Rizespor ile Galatasaray arasında oynanan son 22 Süper Lig karşılaşmada beraberlik sonucu çıkmadı. Bu maçlardan 3'ünü Ç.Rizespor kazanırken, 19'unu Galatasaray kazandı. İki takım ilk ve son olarak 1980-81 sezonunun 20. haftasında İstanbul'da 2-2 berabere kalmışlardı. İki takım arasındaGalatasaray’ın ev sahibi olduğu 13 maçta Galatasaray 11 kez, Ç.Rizespor 1 kez kazandı, 1 maç ise berabere bitti.

RİZE FORMDA

Süper Lig’de bu sezon oynadığı 5 maçta 4 galibiyet 1 yenilgi alan ve 12 puanla ile 3.sırada bulunan Ç.Rizespor tarihinin en başarılı ilk 5 hafta performansını yakalamış oldu. Karadeniz ekibinin teknikdirektörü Rıza Çalımbay da lig tarihindeki en iyi başlangıcını yaptı. Rıza Çalımbay daha önce Eskişehirspor ile 2009-10 sezonunda ilk 5 haftada 9 puan toplamış ve 3.sırada yer almıştı. Rıza Çalımbay 2005-06 sezonunda Beşiktaş ile sezona başlamış ilk 5 haftada 8 puan toplamıştı.
 


Üst Alt