Aksiyon Dungeon Hunter2+ultimate Save

Sponsorlu Bağlantılar

BozKurt0102

BozKurt0102

Üye
@Yusuf0111_Oğuzhan mageyi bulamadın mı :)

BozKurt0102

BozKurt0102

Üye
ben kurup dönerim
bunda sıkıntı yok akşama doğru kasmaya başlarım
online giremiyorum sıkıntı mi var üyeliği yazarken oyun kapanıyor

Yusuf0111_Oğuzhan

Yusuf0111_Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
ben kurup dönerim
bunda sıkıntı yok akşama doğru kasmaya başlarım
online giremiyorum sıkıntı mi var üyeliği yazarken oyun kapanıyor
benim linkimdeki oyunu indir ancak öyle online oynanıyor

BozKurt0102

BozKurt0102

Üye
linki bi yenilesen iyi olur
21 level di 33 level yaptım görev bugda kaldı devamı gelmiyor :) böyle bir şey olamaz

Yusuf0111_Oğuzhan

Yusuf0111_Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
linki bi yenilesen iyi olur
21 level di 33 level yaptım görev bugda kaldı devamı gelmiyor :) böyle bir şey olamaz
buradan çok rahat indiriliyor

BozKurt0102

BozKurt0102

Üye
saolasın da bak şimdi bu haritada kelebek yoksa burada canı gider ama gitmiyor bug:(

Jan

Jan

Üye
hmm ben ozaman direk sana dosyayı atayım

bunu dene bunun olması lazım
Ben deneyeyim dedim kurdum sis olanı oyunu açtım bide ne göreyim :D hiç ? Mage filan yok ortada yusuf :) niye öyle oldu

Yusuf0111_Oğuzhan

Yusuf0111_Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
saolasın da bak şimdi bu haritada kelebek yoksa burada canı gider ama gitmiyor bug:(

o haritada yıdırım kelebeğini dene
Ben deneyeyim dedim kurdum sis olanı oyunu açtım bide ne göreyim :D hiç ? Mage filan yok ortada yusuf :) niye öyle oldu
çünkü dosyanın kopyalacağı konumu (!)/Private/2003b2ce diye ayarlamamız yetiyordu ama ben birde ön ekini 0x2003B2CE yapınca yeni klasör yapıp koplayadı böylece o klasördeki dosyalar silindi (büyük ihtimalle bu oldu )

• Beğen
Tepkiler: Jan
Jan

Jan

Üye
Anladım kardeşim neyse ben zaten kendi okçumu kasıyorum 30 lvl im şuan da amacım dediğim gibi o liderlik koltuğuna oturmak :) Janxebu ekleyin herkes eklesin

BozKurt0102

BozKurt0102

Üye
dediğimi yap 1 günde otur :) yusuf hiç bir şekilde olmadı yeniden atacağım 12 level kasmış tim bide :(

• Beğen
Tepkiler: Yusuf0111_Oğuzhan
Yusuf0111_Oğuzhan

Yusuf0111_Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
dediğimi yap 1 günde otur :) yusuf hiç bir şekilde olmadı yeniden atacağım 12 level kasmış tim bide :(
olmayan telefonla telefonla liderlik koltuğuna oturulmuyo işte :(
gerçi bi araştırayım symbian emulatörü varmı diye

• Beğen
Tepkiler: BozKurt0102
BozKurt0102

BozKurt0102

Üye
olmayan telefonla telefonla liderlik koltuğuna oturulmuyo işte :(
gerçi bi araştırayım symbian emulatörü varmı diye
jan içindi o lafım bu arada tekrar kurdum dh2 yi ve buga girmedi 37 level felanım şuanda ilk bitirme olacak son bölümdeyim 5465. Sıradayım size attığım taktikle1 saatte kastığım sıralama
50 level şuanda akşam devam edeceğim

Yusuf0111_Oğuzhan

Yusuf0111_Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
jan içindi o lafım bu arada tekrar kurdum dh2 yi ve buga girmedi 37 level felanım şuanda ilk bitirme olacak son bölümdeyim 5465. Sıradayım size attığım taktikle1 saatte kastığım sıralama
50 level şuanda akşam devam edeceğim
bitirince adını MAXİCEP OLARAK DEĞİŞTİRELİM :oke:

kirazz28

Üye
arkadaşlar bşy sorcam pes11 yama yaparak 15 yaplyosa yeni formalar takımlar oyuncular vs dungeon hunterede olmazmı yeni yerler itemler çharlar mesela

Takipçi Satın Al

Üst Alt