Aksiyon Dungeon Hunter2+ultimate Save

Sponsorlu Bağlantılar

muhammet2763508

Üye
Ben Maxicepte Yeniyim. ve Forumda Konu açamıyorum nerde acıcağım hakkında bilgi verebilirseniz sevinirim.

BozKurt0102

BozKurt0102

Üye
eline koluna sağlık teşekkürler oldu

• Beğen
Tepkiler: Yusuf0111_Oğuzhan
Eduardo58

Eduardo58

Üye
Halâ oynayan var mı? :D
Dünya sıralamasında 850 gibi bir sıradaydım da şimdi bilmiyorum ne oldu en son yanlış hatırlamıyorsam @torba15 ile multiplayer oynamıştık elimde çok güzel Fury seti vardı keşke paylaşsaydım burada. :(

• Beğen
Tepkiler: Jan
Jan

Jan

Üye
Bu ay netim yok önümüzde ki ay vuracağım dibine :D o dünya sıralamasına gözümü diktim arkadaş.. :)

• Beğen
Tepkiler: Yusuf0111_Oğuzhan ve Eduardo58
Yusuf0111_Oğuzhan

Yusuf0111_Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Bu ay netim yok önümüzde ki ay vuracağım dibine :D o dünya sıralamasına gözümü diktim arkadaş.. :)
322.yim bi ara manyak gibi oynanmıştın hala o puanlar yetiyo :D heralde 3 hafta daha maxicepte kimseye gecilmem (bazilari piskopat gibi oynamazsa :ehe)

• Beğen
Tepkiler: Jan
BozKurt0102

BozKurt0102

Üye
ben oynamadan sıralama kasıyorum size kanıt da atayım isterseniz :)

BozKurt0102

BozKurt0102

Üye
Nasil ya

şu sırrı bizimle paylaşta bizde faydalanak :D
ben önce bi sıralamaya yerleşeyim ama size video çekeceğim kesintili şekilde yaptığım şeyi görmeyin diye ama kısa süreli sonra paylaşacağım :)

Yusuf0111_Oğuzhan

Yusuf0111_Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
ben önce bi sıralamaya yerleşeyim ama size video çekeceğim kesintili şekilde yaptığım şeyi görmeyin diye ama kısa süre
sonra paylaşacağım :)
hmm ben onu çözerim sen paylaşta :D

BozKurt0102

BozKurt0102

Üye
arkadaşlar sıralama kasma taktiğini anlatıyorum önce 4 karakterinde olduğu dosyayı indirin (@Yusuf0111_Oğuzhan arkadaşımıza teşekkürler ) şimdi oyunu açıp karakterleri silelim sonra save dosyasını kuralım ve multiplayerden bütün karakterleri 1er dakika oynayın sıralamaya girin yükselmiş olacaksınız ama her seferinde karakterleri silmek zorundasınız YARDIMCI OLDUYSAM NE MUTLU BANA
@Jan buyur dünya sıralaması

• Beğen
Tepkiler: Yusuf0111_Oğuzhan
Yusuf0111_Oğuzhan

Yusuf0111_Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar hala oynayan varsa save paylaşıcağım illizionist sikiller full 20 para 17 milyon ama daha 26 lv oynayan varsa geliştirip buruya atabilir mi

Jan

Jan

Üye
Tşk ederim ben kendi emeğimle oturacağım o liderlik koltuğuna :D

kirazz28

Üye
arkadaşlar yeni karakterleri oyuna kurmuyo we savaşçı içn güncelleştrme hatası dyo çare? :(

Jan

Jan

Üye
Allah Allah enteresan oyunun başka versiyonunu bulup indir kardeş 8-)

BozKurt0102

BozKurt0102

Üye
yusuf bana bi okçu 12 level skill 20 olan bi save ayarlasana geçen denedim bulamadım değiştiremedim sen bi video çekip bana özelden atsan harika olur :)

kirazz28

Üye
tel hackli we oyunuda bu siteden indirdim v1(7):)

Yusuf0111_Oğuzhan

Yusuf0111_Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
tel hackli we oyunuda bu siteden indirdim v1(7):)
be bu saveleri 1.0.7 değil 1.4.4 sürümü için attım benim linkimdeki oyunu indir öyle dene bide
yusuf bana bi okçu 12 level skill 20 olan bi save ayarlasana geçen denedim bulamadım değiştiremedim sen bi video çekip bana özelden atsan harika olur :)
bende symbian telefon yok sen saeve at ben sana 20 yapar parasınıda 17 milyon yaparım

Takipçi Satın Al

Üst Alt