bilionmu sadece fazladan 6 nokta koymusumeline koluna sağlık teşekkürler oldu

Ben Maxicepte Yeniyim. ve Forumda Konu açamıyorum nerde acıcağım hakkında bilgi verebilirseniz sevinirim.
322.yim bi ara manyak gibi oynanmıştın hala o puanlar yetiyoBu ay netim yok önümüzde ki ay vuracağım dibineo dünya sıralamasına gözümü diktim arkadaş..
![]()
heralde 3 hafta daha maxicepte kimseye gecilmem (bazilari piskopat gibi oynamazsa
)Nasil yaben oynamadan sıralama kasıyorum size kanıt da atayım isterseniz![]()
şu sırrı bizimle paylaşta bizde faydalanakben oynamadan sıralama kasıyorum size kanıt da atayım isterseniz![]()

ben önce bi sıralamaya yerleşeyim ama size video çekeceğim kesintili şekilde yaptığım şeyi görmeyin diye ama kısa süreli sonra paylaşacağımNasil ya
şu sırrı bizimle paylaşta bizde faydalanak![]()

hmm ben onu çözerim sen paylaştaben önce bi sıralamaya yerleşeyim ama size video çekeceğim kesintili şekilde yaptığım şeyi görmeyin diye ama kısa süre
sonra paylaşacağım![]()

telefonun hackli miarkadaşlar yeni karakterleri oyuna kurmuyo we savaşçı içn güncelleştrme hatası dyo çare?![]()
be bu saveleri 1.0.7 değil 1.4.4 sürümü için attım benim linkimdeki oyunu indir öyle dene bidetel hackli we oyunuda bu siteden indirdim v1(7)![]()
bende symbian telefon yok sen saeve at ben sana 20 yapar parasınıda 17 milyon yaparımyusuf bana bi okçu 12 level skill 20 olan bi save ayarlasana geçen denedim bulamadım değiştiremedim sen bi video çekip bana özelden atsan harika olur![]()